Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Nicușor Dan a încurcat sursele de finanțare

Puterea de dreapta a distrus nu doar Capitala, ci întreaga tarā! Cel mai mare numār de decedati covid, explozie de facturi, somaj, firme falimentate. Toatā politica lor e bazatā pe fake. Pe înselāciune. Pe mintirea în fatā a românilor.
Ei dezvoltā, reformeazā, construiesc, înnoiesc etc..dar totul e “din gurā”, declarativ, sau sub formā de machete, desene, grafice, filmulete si postāri.
Cel mai proaspāt si elocvent exemplu este livrat chiar azi de cātre primarul general care “nu vrea sā fie un exemplu pentru cetāteni”, dupā cum chiar cu gurita lui a grāit în acest weekend.
A convocat azi la ora 10,00 o sedintā extraordinarā de Consiliu general – s-a si lāudat pe la vreo douā tv-uri si 2-3 ziare on-line, cā soarta Bucurestiului stā în sedinta de azi!
Cā e crucialā!
Cā va rupe norii!
Cā va face el ce n-au fācut Firea, Oprescu, Videanu si Bāsescu la un loc!
Am deschis tremurând de emotie site-ul PMB, sā caut ordinea de zi, a sedintei epocale.
M-am frecat la ochi! M-am si ciupit de obraz! Incredibil câtā minciunā, amestecatā cu tupeu fārā limitā, escrocherie pe fatā!
Dl Nicusor a primit o listā cu proiectele pe care le-a gāsit prietena dlui Orban, Mādālina Hristu, noul director de investitii al PMB, prin sertare, pregātite de fostii primari si echipe lor, si acum se laudā cā sunt proiecte lor proprii, inițiative nemaiîntâlnite, idei geniale, ieșite din mințile lor de oengisti!
Pāi nu le e rusine obrazului?
Nicusor, nu-ti este rusine sa furi munca predecesorilor? Pe care îi si tot critici, culmea!
Dar bomba abia acum vine!
În goana dupā imagine, actiuni înselatoare pe care sā le prezinte public drept mari realizāri personale, Dl Nicusor si echipa sa de “profesionisti” nu au avut curiozitatea sā citeascā ce proiecte sunt eligibile pentru finantare în fostul program PNDL, actualmente Anghel Saligny, coordonat de Ministerul Dezvoltārii.
Acolo scrie negru pe alb cā fondurile se aprobā pentru lucrāri de apā, canalizare, drumuri, poduri, podete etc în continuare sau care au studii de fezabilitate. Se încadreazā în posibila finanțare proiectele de mai mici dimensiuni, gestionate de cele 6 sectoare ale Capitalei.
Nu si Municipiul București, pentru infrastructura mare.
Deci nu se încadreazā Primaria Capitalei. Este neeligibilā. Nicusor nu a citit, dar se va plânge cā nu e ajutat. O face deja cu mult talent. Impostorii îsi interpreteazā bine rolul.
Dar poate primarul – fake nu întelege ce înseamnā eligibil si/sau neeligibil?!
Îi reamintim Dlui Nicusor cā are niste urgente pe care le tot amâna :
– sā anunte cu ce procent va fi subventionat de cātre PMB pretul gigacaloriei, care s-a scumpit cu 80%,
– sā lanseze licitatia pentru înlocuirea conductelor vechi de termoficare, pentru a putea accesa cele 300 de milioane de euro obtinute de mine si echipa mea – el nu e în stare nici sā cheltuie ce am obtinut noi,
– sā realizeze proiecte de mobilitate pentru POIM. Altele decât cele depuse de noi.
Pentru cā întreaga sedintā de azi a Consiliului general este o cacealma, o altā încercare de “Nicusoare, fā-te cā lucrezi!”, o sedintā fake convocatā de un primar fake, în urma consultārilor politice pe care le-am avut, cei 21 de consilierii generali social-democrati au decis sā nu participe la astfel de spectacole grotesti prin care bucurestenii sunt mintiti si umiliti!
Îl somām pe primarul fake sā anunte urgent procentul de subventie pentru termoficare! Si sā manifeste respect si consideratie pentru cetāteni! (Sursa: Facebook Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *