Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Nicușor Dan a tăiat, cu mâna lui, banii necesari pentru sistemul de oxigen medical de la Spitalul Pipera

Demisia, Nicușor Dan! Cât de incapabil, lipsit de viziune și de inimă trebuie să fii să tai din buget finanțarea pentru sistemul de oxigen medical la Spitalul Modular Pipera? Pe care l-am construit în timp record și dvs l-ați închis fārā pic de logicā și respect fațā de oameni.
Aveți mai jos dovada, amendamentul prin care însuși Primarul General a tăiat în luna mai, cu mâna lui, banii necesari pentru sistemul de oxigen medical de la Spitalul Pipera!


I-am atras atenția, atât eu, cât și consilierii generali PSD, că face o greșeală imensă, că această unitate sanitară a avut un rol foarte important anul trecut, degrevând Spitalul Babeș de cazurile ușoare și medii ale bolnavilor COVID, dar edilul a ignorat pe toatā lumea!
Așa cum a ignorat, zile în șir, suferința bolnavilor care nu găseau locuri în spitale și pe cea a doctorilor nevoiți să aleagă pe cine internează! În condițiile în care rata de infectare în București creștea vertiginos, primarul dormea!
A fost nevoie de intervenția în forță a ministrului interimar al Sănătății și a dr. Arafat pentru ca acest spital să fie deschis și operaționalizat!
Deși declara senin în ianuarie că în “situația nefericită în care numărul de persoane o să înceapă să crească – eu sper să nu ajungem acolo – spitalul e disponibil pentru a fi refuncţionalizat”.
Cât de mult trebuia să crească numărul de persoane pentru a conta pentru dvs, dl edil veșnic absent?
Trebuiau să fie peste 20.000, 30.000 sau 100.000 de persoane bolnave?
Sau milioane?
Aceste persoane de care vorbiți sunt părinții, bunicii, rudele sau prietenii unor oameni! Și sunt oameni care suferă și se luptă pentru viață!
Nu îi mai ignorați, nu vă mai bateți joc de ei!
Azi, consilierii generali PSD vor propune, din nou, finanțarea sistemului de oxigen medical pentru Spitalul Modular Pipera! Un spital construit în 3 luni, în mandatul meu de primar general.
Faceți un gest de onoare, votați acest amendament și apoi dați-vă demisia!
Iar dacă veți continua să vă opuneți, dl Nicușor Dan, așa cum v-ați opus și redeschiderii spitalului, ”pentru că nu se justifică cheltuielile”, vă anunțăm că începem strângerea de semnături pentru demiterea dvs! (Sursa: Facebook Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Nicușor Dan a tăiat, cu mâna lui, banii necesari pentru sistemul de oxigen medical de la Spitalul Pipera”

  • Atata poate si acest NICUSOR DAN, sa nu cumva sa -l deranjati din confortabila functie pentru care s-a angajat sa se sacrifice personal, familial si de ce nu uman in lupta pentru binele, prosperitatea cetatenilor din Capitala Romaniei, insa ce este mai trist este ca fostul sau sustinator, adica PNL-ul tace facandu se astfel partas, complice la acest model de incompetenta manageriala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *