Lista măsurilor de modificare a Codului Fiscal, agreate în coaliţie: Impozitul progresiv nu se aplică, acciza la ţigări creşte de la 1 august anul acesta. Creşteri de TVA la restaurante, locuinţe şi băuturi cu zahăr (news.ro)

Nicușor Dan nu a spus nimic despre începerea școlii

Luni dimineața au curs mesajele politicienilor legate de începerea anului școlar. În mod surprinzător, Nicușor Dan nu a spus nimic, el a postat doar un clip de campanie.
„Campania asta este una atipică, din cauza distanțării sociale, din cauza măștilor, însă voluntarii noștri se descurcă de minune în stradă, iar bucureștenii sunt curioși să pună întrebări și să primească informații, după cum se vede în imagini.
Cea mai recentă acțiune a noastră a avut loc în sectorul 1 și sper să avem la vot cât mai mulți bucureșteni din acest sector.
Împreună construim Noul București”, a scris, luni dimineața, candidatul PNL și USR PLUS la Primăria Capitalei.

Zilele trecute, copreședintele alianței, Dacian Cioloș, a criticat dur modul cum a gestionat ministrul Monica Anisie pregătirea noului an școlar. Mai mult, eurodeputatul a trimis săgeți și către guvern.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog