Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Nicușor Dan, obligat de instanță să plătească 317 000 de euro unui investitor

Încă o dovadă de dispreț față de lege și față de cetățeni din partea lui Nicușor Dan.
Tribunalul București îl obligă să plătească peste 317.000 de euro despăgubiri unui investitor care așteaptă de aproape un an un document semnat de primarul general! Bani pe care Nicușor Dan trebuie să-i plătească din propriul buzunar, nu din bugetul Capitalei cum a achitat amenzile primite de la ISC. Și vom urmări ca așa vor sta lucrurile.
În plus, Primarul General și Primăria Capitalei trebuie să plătească și despăgubiri de 1.000 de lei pe zi, până Nicușor Dan scrie documentul prin care se permite defrișarea a două cioturi. Acesta e motivul pentru care dezvoltatorul s-a dus în instanță și pentru care nu poate investi, chiar dacă are documentele în regulă de aproape patru ani.
Nicușor Dan nu și-a îndeplinit datoria de primar general și nu a respectat legile adevărate, nu cele pe care le reinterpretează după bunul plac, pentru a da în fața admiratorilor. Sub pretextul protejării spațiilor verzi, așa cum a făcut când era liderul unui ONG, Nicușor Dan a blocat toate investițiile din oraș, iar rezultatele se vor vedea mulți ani de acum încolo. Unii investitori deja merg către alte orașe. Nicușor Dan a oprit șantiere invocând copaci, când erau de fapt niște cioturi sau a găsit brusc pițigoi și mierle.
Chiar dacă a cerut instanței să constate că nu are o vină, judecătorii Tribunalului București au respins cererea de recunoaștere a calității procesuale pasive. Direcția de Mediu a Primăriei și Nicușor Dan au încă patru zile în care trebuie să emită avizul de defrișare a celor doi copaci.
Legea este una singură, iar funcția de primar general vine cu multe obligații, nu doar cu drepturi!

(Sursa: Facebook Gabriela Firea) 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Nicușor Dan, obligat de instanță să plătească 317 000 de euro unui investitor”

  • Cu recurs in 15 zile de la comunicare. Asa ca..daca membri viitorului complet nu au suferit de lipsa caldurii si a apei calde,avand centrale termice individuale, e posibil ca hotararea TMB sa fie modificata in favoarea Nicusorului. Oricum,pana la solutionare recursului de catre Curtea de Apel tremura artimeticianul si nici cu somnul nu o dace bine. Rar asa hotarare sa plateasca vinovatul nu institutia.D-na Firea, urmariti solutia si punerea ei in executare.Oricum nu stiu daca leafa PG nu e cumva mai mica decat suma la care a fost obligat ceea ce inseamna ca plicusorul a muncit,vorba vine, pe gratis. Voluntarul mamii ! Da Doamne !

  • O sa plateasca Nicusor banii aia, cand mi-oi vedea ceafa!!!
    Parca o concureaza pe Clotilda la concursul de nesimtire!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *