Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Nicusor se ceartā cu Clotilde pe parcuri

Doamne, Doamne, câtā bātaie de joc la adresa cetātenilor! Azi, Nicusor se ceartā cu Clotilde pe parcuri! Pe cele abandonate, distruse, necurātate, un pericol public! Domnilor imaculati Orban si Barna, nu va luati incompetentii, lenesii si cāpusarii bugetelor acasa?
În afara contractelor cu firme de consultanta pentru prietenii lor, nu fac nimic!
Nimic pentru oameni!
Clotilde se laudā cā preia la sectorul 1 parcurile care apartin PMB, iar Nicusor îi transmite sā-si vadā de parcurile ei si sā nu uite cā are si o datorie!
Reglare de conturi mafiotā, în marea coalitie de dreapta PNL – USR – Plus, în vāzul lumii!!
Rusine sā vā fie!
Asa v-ati certat si pe spitale, si au rāmas fārā finantare!
Asa v-ati certat si pe termoficare, si oamenii nu au apā caldā, nu vor avea cāldurā!
Asa v-ati certat si pe investitii, iar oamenii de afaceri fug din Bucuresti, unde s-au blocat toate proiectele, si transferā sume importante de bani în alte mari orase ale tārii si în Budapesta, Sofia, Belgrad etc.
Ati mintit, ati manipulat, ati furat!
Un experiment politic hidos, fācut pe viata românilor! (Sursa: Facebook Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *