Kremlin: „Toată lumea vrea să evite o ciocnire directă între Rusia și NATO. Rusia va fi pregătită să dea cel mai decisiv răspuns țărilor care se vor implica în războiul din Ucraina”

Noile sancțiuni împotriva Rusiei sunt o nouă lovitură militară și nu o încercare de a face pace


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Noile sancțiuni împotriva Rusiei sunt o nouă lovitură militară și nu o încercare de a face pace”

 • Domnule Cristoiu, pe lângă banner-ul de pe Ciclop, mai sunt niște băieți care și-au pus pe mașini autocolant cu același desen…

 • „Noile sancțiuni împotriva Rusiei sunt o nouă lovitură militară”

  …asa e, insă…catre cine e indreptata?!:)))
  nu de alta, dar in general impresia e ca e indreptata impotriva rusilor:)

 • Poate ar trebui sa intelegem ca atat gazul cat si petrolul este consumat de un procesator sau un consumator, care plateste. Logic, cel care plateste si comanda. Cel care plateste vrea sa aiba un gaz sau petrol mai ieftin. Stabileste Ursula sa nu luam petrol ieftin de la rusi, a stabilit inainte sa luam vaccinuri care nu trebuiesc. Banii nostrii, a fiecaruia, sunt dirijati politic. Care are avantaj in aceste afaceri?

 • Și nimeni nu vrea sport în școli?Nutriție alimentară încă de la grădiniță?De aceea suntem o nație bolnavă!Acesta este viitorul României!Gute Nacht Rumänien!

 • Circ avem în parlament! Care mai de care spune lucruri trăsnite, iar restul le aprobă. Stimabilul care a scos din puțul gândirii noua disciplină face parte din corul lăudătorilor și are marele talent de a vorbi fără să spună nimic. Curios e dacă proiectul a avut avizul Ministerului Educației.

 • Și în Germania este aceiași atitudine,anumite firme și-au pus steagul Ucrainei în fereastră.Credeți că eu voi mai cumpăra de la acele firme vreodată?Niciodată!

 • Maestre , din siragul disciplinelor de studiat de catre elevi , uitarati taman Holocaustul ?

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog