Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Noile sancțiuni împotriva Rusiei sunt o nouă lovitură militară și nu o încercare de a face pace

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Noile sancțiuni împotriva Rusiei sunt o nouă lovitură militară și nu o încercare de a face pace”

  • Domnule Cristoiu, pe lângă banner-ul de pe Ciclop, mai sunt niște băieți care și-au pus pe mașini autocolant cu același desen…

  • „Noile sancțiuni împotriva Rusiei sunt o nouă lovitură militară”

    …asa e, insă…catre cine e indreptata?!:)))
    nu de alta, dar in general impresia e ca e indreptata impotriva rusilor:)

  • Poate ar trebui sa intelegem ca atat gazul cat si petrolul este consumat de un procesator sau un consumator, care plateste. Logic, cel care plateste si comanda. Cel care plateste vrea sa aiba un gaz sau petrol mai ieftin. Stabileste Ursula sa nu luam petrol ieftin de la rusi, a stabilit inainte sa luam vaccinuri care nu trebuiesc. Banii nostrii, a fiecaruia, sunt dirijati politic. Care are avantaj in aceste afaceri?

  • Și nimeni nu vrea sport în școli?Nutriție alimentară încă de la grădiniță?De aceea suntem o nație bolnavă!Acesta este viitorul României!Gute Nacht Rumänien!

  • Circ avem în parlament! Care mai de care spune lucruri trăsnite, iar restul le aprobă. Stimabilul care a scos din puțul gândirii noua disciplină face parte din corul lăudătorilor și are marele talent de a vorbi fără să spună nimic. Curios e dacă proiectul a avut avizul Ministerului Educației.

  • Și în Germania este aceiași atitudine,anumite firme și-au pus steagul Ucrainei în fereastră.Credeți că eu voi mai cumpăra de la acele firme vreodată?Niciodată!

  • Maestre , din siragul disciplinelor de studiat de catre elevi , uitarati taman Holocaustul ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *