Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Noua strategie a Violetei Alexandru. Se ploconește la marile companii

În luna aprilie, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, se ruga de firme și companii să depună actele pentru ca angajații să poată beneficia de șomaj tehnic. Spunea că sunt bani pentru toată lumea.

Acum, face temenele în fața unor multinaționale care nu i-au luat banii, dar, după cum bine se știe, fac tot posibilul să elimine de pe piață producătorii români. Dacă au și susținere guvernamentală, concurența neloială le asigură succesul.

Violeta Alexandru a mulțumit public, cu slugărnicie, unei companii care nu a luat bruma de bani de la buget.

„În răspunsul meu am spus IKEA că cea mai importantă afirmație pe care au făcut-o este cea prin care îmi spun câ retrag cererea de șomaj tehnic pentru că alte segmente ale societății au mai mare nevoie de aceste fonduri publice.

Așa este. Resursele publice sunt prețioase; este important să le direcționăm spre cei care au cea mai mare nevoie. Și care nu au alternativă. Acesta este, cu adevărat, un gest de solidaritate! Mulțumesc”, a scris ministrul pe Facebook.

Asta, în condițiile în care a spus că sunt bani, iar politica fiscală a Comisiei Europene a permis acordarea de sprijin pentru cei afectați de criza sanitară.

Cu toate acestea, Violeta Alexandru explică eșecul planului pe care ea îl anunța ca pe o binefacere: „Am trăit, în această perioadă, momente extrem de încărcate. Angajați și angajatori care au rămas fără nicio resursă ne scriau pentru a solicita ajutor. Oameni care erau foarte bine înainte de criză au rămas, dintr-o dată, fără soluții”.

În concluzie, nu se știe de ce, ministrul Muncii a simțit nevoia să facă plecăciuni în fața unei multinaționale care a renunțat la bruma de bani primită de la stat uitând că lucrurile ieftine sunt foarte scumpe.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *