Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Novak Djokovic ar trebui să se roage la Dumnezeu ca să fie expulzat din Australia


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Novak Djokovic ar trebui să se roage la Dumnezeu ca să fie expulzat din Australia”

 • Cu tot respectul !

  Am ras mereu cu Dv ,atunnci cand spuneati ca Sora este tinut la frigider.
  Oare Cora Muntean nu face la fel cu Dv. ?
  Am scris un comentariu despre problema lui Djokovic in Australia ,care mi se pare absurda si face ca acel liber- arbitru al Omului sa nu mai fie luat in considerare de autoritati.
  Nu sunt impotriva vaccinarii!!
  Comentariul (de bun simt,fara jigniri) a fost sters.
  Si cand ma ganesc ,ca am dorit sa trimit pe fiica mea la lansrea volumului 3 de calatorie ,si sa vina si cu autograf de la Dv !!!!

  Sa inteleg ca nu mai trebuie sa comentam? Nu este nici o probema(doar sa precizati pe blog)

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog