Lista măsurilor de modificare a Codului Fiscal, agreate în coaliţie: Impozitul progresiv nu se aplică, acciza la ţigări creşte de la 1 august anul acesta. Creşteri de TVA la restaurante, locuinţe şi băuturi cu zahăr (news.ro)

Nu înțeleg de ce e mai breaz cetățeanul Nicușor Dan fata de cei care îi contestă instalarea în funcția de primar?

Momentan nu avem primar in București deoarece instalarea acestuia este contestata in instanța. Este dreptul celor care au introdus acțiuni in instanța sa o facă, așa cum este dreptul oricui cetățean sa o facă. Și cetățeanului Nicușor Dan i-a fost respectat acest drept de a se adresa instanței și de a pune pe butuci numeroase proiecte imobiliare (evident, selectiv, unele in ciuda ilegalității au continuat nestingherite și nebăgate in seama). Nu înțeleg de ce e mai breaz cetățeanul Nicușor Dan fata de cei care ii contesta instalarea in funcția de primar? Așadar, sa așteptam instanța sa se pronunțe. Dacă nu exista ilegalitați va capăta mandatul de primar, dacă exista nu îl va capata. Simplu.
(Text de pe Facebook Magdalena Radu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog