Kremlin: „Toată lumea vrea să evite o ciocnire directă între Rusia și NATO. Rusia va fi pregătită să dea cel mai decisiv răspuns țărilor care se vor implica în războiul din Ucraina”

Vocea de pe Facebook. Nu ne interesează subtilitățile conflictului dintre primarul de sector și primarul capitalei. Vrem să ni se ia gunoiul din fața caselor

Au crescut grămezile de gunoi de pe strada mea. Pe noi nu ne interesează subtilitățile conflictului dintre primarul de sector și primarul capitalei. Noi vrem să ni se ia gunoiul din fața caselor (blocurilor). Deja se atentează la sănătatea noastră și așa amenințată de alte nenorociri. Doamna primar , dumneavoastră cum scăpați de gunoiul zilnic ? Am O IDEE NĂSTRUȘNICĂ. Ce-ar fi să venim noi cu căte 2-3 săculeți de resturi menajere și să-i lăsăm in fața primăriei dumneavoastră (că a noastră , văd că nu e). Așa ,măcar băieții ăia n-ar mai trebui să bâjbâie prin tot sectorul ca să strângă ceea ce trebuiau să strângă de nu mai știu câte zile. Sau….și mai bine , SĂ ADUCEM GUNOIUL ,CUM PUTEM ȘI NOI , IN FAȚA CASEI DUMNEAVOASTRĂ. In felul ăsta ați avea o estimare exactă a situatiei fără să trebuiască să vă mai deplasați la ,,sediu „. Ce părere aveți ?
(Text de Gelu Nițu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog