Raed Arafat: România trimite în Turcia trei aeronave cu 60 de salvatori, patru câini antrenați pentru căutări după cutremur și șapte tone de echipamente

Nu se găsește niciun „Mare Român” să-l apere pe poetul Octavian Goga?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Nu se găsește niciun „Mare Român” să-l apere pe poetul Octavian Goga?”

 • Metropola e noul sat care e si noul Stat. Sa mergi in Grecia, spre ex, va fi ceva lipsit de consistenta.
  To ce vei putea face e sa mergi in Metropolele in care te califici sa mergi!:)))
  Unele vor fi mai permisive, altele cam deloc!:))

  in curind vom auzi de Metropole- sisteme inchise, iar dupaia vine infratire intre…sate.
  Creca pasaportul de Tokyo o sa fie tare de tot!:))
  Insa…nuș de ce Seul pare a fi vedeta…
  :)))

  • in timp ce s ar parea ca lumea mare crede ca se indreapta spre liman, io zic ca in curind starea ‘ state-sisteme inchise’ va deveni ceva de bun-simt. iar starea asta se manifesta…de frica virusului, evident. Asta, altul, habar n am…
   Teoretic, pina cind Nemurirea se va naste oamenii isi vor dori…din toata inima!, perpetuu, sa nu moara!:))
   Aceasta adanca si plenara dorinta de nemurire sustinind, prin potentialul de implinire generat, declansarea nasterii!:)

 • daca Revolutie Mondiala…nu și nu!,
  daca Metamorfoza…nu și nu!,
  …atunci hai sa i zicem Circ!:))))

  Stire:’OMS SE OPUNE pașapoartelor de vaccinare: NU se știe dacă vaccinurile previn SAU NU transmiterea virusului’

 • https://www.ushmm.org/research/about-the-mandel-center/all-fellows-and-scholars/iulian-alexandru-muraru-2010
  2010-2011 Tziporah Wiesel Fellow
  Iulian-Alexandru (Alex) Murar: For his Tziporah Wiesel Fellowship, Mr. Muraru conducted research for his project, “The Story of Words to Death: Language, Institutional Implications and Socio-Political Aspects Regarding the Jews during the Retreat from Bessarabia and North Bukovina (June-August, 1940): Actions, Consequences, Attitudes (Case Study: The Massacres of Galati and Dorohoi).”

  • Acest tip de discurs este contraproductiv. Românii de azi nu sunt resposabili, după 3 generații pentru pătimirile(reale) ale evreilor la fel cum maghiarii de astăzi nu sunt responsabili pentru faptele din Transilvania anilor 40. Dacă astăzi putem vedea maghiari și evrei realizați(în afaceri, politică, etc.) nu ar fi mai bine să adoptăm o perspectivă umanistă, bazată pe egalitatea de șanse? Orice altă abordare duce la segregarea majorității care se vede”pusă la zid” pentru vezi doamne delictul de ”normalitate”. Manifestări precum cele împotriva Maiei sau cele maghiare de la Tg. Mureș ar trebui tratate cu îngăduința și dezicerea promovată de Isus: ”Iartă-i Doamne, că nu știu ce fac”. Pe de altă parte, studiul istoric este menit să ne aducă aminte că ”spaima rațiunii naște monștri” și are un loc bine determinat în societate..

   • Acest tip de discurs este contraproductiv. Românii de azi nu sunt resposabili, după 3 generații pentru pătimirile(reale) ale evreilor la fel cum maghiarii de astăzi nu sunt responsabili pentru faptele din Transilvania anilor 40. Dacă astăzi putem vedea maghiari și evrei realizați(în afaceri, politică, etc.) nu ar fi mai bine să adoptăm o perspectivă umanistă, bazată pe egalitatea de șanse? Orice altă abordare duce la segregarea majorității care se vede”pusă la zid” pentru vezi doamne delictul de ”normalitate”. Manifestări precum cele împotriva Maiei sau cele maghiare de la Tg. Mureș ar trebui tratate cu îngăduința și dezicerea promovată de Isus: ”Iartă-i Doamne, că nu știu ce fac”. Pe de altă parte, studiul istoric este menit să ne aducă aminte că ”somnul rațiunii naște monștri” și are un loc bine determinat în societate..

 • De ce massmedia trăiește numai din catastrofe? La Iași tocmai a fost dezvelit un bust al poetului național.

 • „Nu se găsește niciun „Mare Român” să-l apere pe poetul Octavian Goga?”
  N-avem decat „intelectuali ” .
  Cat despre „Europa Libera ” ne-am dat seama cam tarziu ( cam prim martie ’90 ) de antiromanismul ei. sub tot felul de masti , azi cea a „antisemitismului ” romanesc . Baetii lucreaza armonizat cu altii de pe la noi cu confectionarea unui anisemitism romanesc din care unii traiesc bine , la fel ca anticomunistii nostri de dupa ’90.

A apărut „1990- Ce se ascunde dincolo de evenimentele din 13,14 și 15 iunie? ”. Primul volum din seria Ion Cristoiu – istoricul clipei, 1990 – 1996

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog