Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Nu vă pierdeți simțul umorului!

Întorc o nouă filă de calendar. 4 septembrie, 2021. Mai este puțin și voi putea părăsi Bucureștiul. Dacă ar fi după mine, visul ar fi următorul. Mă sui într-un dirijabil cu familia, prietenii, amicii, cârcotașii și indiferenții, pentru o călătorie în jurul Pământului.

Unde este ceva frumos, coborâm, facem o poză și o trimitem la cristoiublog.ro. Dacă nu avem un aparat bun la dispoziție, împrumutăm unul de la un profesionist și facem țac! De data asta, apelăm Dylan Martinez de la Reuters.

Facem, spre exemplu, un scurt popas la Londra.
Ce vedem noi aici? Un bărbat îşi suflă nasul lângă statuia lui Mr Bean, în Piaţa Leichester.

Să fixezi în memorie tocmai când, pardon, omul își șterge mucii, nu este tocmai un lucru normal. Dar, de normal suntem deja sătui până peste cap. În plus, la toată scena asta asistă, nici mai mult nici mai puțin decât Mr Bean. Dar nu în carne și oase, ci în postură de sculptură.

De multe ori când mă copleșesc veștile rele, mă uit la un film cu Mr Bean. Stilul lui mă remontează imediat și mai pot face față la încă cinci valuri de știri negative care ne asaltează cotidian. Plus la câteva crize în coaliția de guvernare. La opt moțiuni de cenzură și zece simple.

Stimați cititori, dar în data de 4 septembrie chiar a avut loc o călătorie memorabilă cu dirijabilul.
În anul de grație 1929, la 4 septembrie, se termină, după 35 de zile, călătoria prin lume a dirijabilului german intitulat pentru istorie LZ 127 Graf Zeppelin. 40.000 de oameni, curioși să vadă minunea vin la Friedrichshafen pentru observa, cu ochii lor, minunea de mari dimensiuni care zboară prin aer.
A fost ceva memorabil. Are cineva un dirijabil în plus?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *