Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Nu vrem să aducem în Timișoara incertitudinea politică din București

Sunt dezamăgit de atitudinea de astăzi a PNL care a decis, în câteva minute, după o săptămână de negocieri productive, să blocheze încheierea Parteneriatului pentru Timișoara și Timiș, asupra căruia convenisem deja aseară. Sunt surprins de răzgândirea lui Alin Nica, cu care aveam impresia că pot avea o relație constructivă.

Voința cetățenilor, exprimată clar prin vot, este ca Alianța USR PLUS și PNL să construiască majorități stabile pentru Timiș și Timișoara. Împreună avem peste ⅔ atât în CL cât și în CJ. Am câștigat Timișoara și am obținut peste 22% pe județ. Obiectivul meu este să respect voința alegătorilor care și-au dorit ca Alianța USRPLUS și PNL să împartă puterea pe care ne-au dat-o prin vot.
Azi Timișoara și Timișul se apropie de pragul critic de infectare cu noul coronavirus, este cea mai neagră zi de când a început pandemia. Criza sanitară nu așteaptă până la alegerile parlamentare, atunci când PNL ar dori să încheiem protocolul de colaborare. Noi ne dorim o cooperare între Primărie și Consiliul Județean pentru că am văzut ce se întâmplă la nivel central unde măsurile guvernului PNL au fost sabotate de o majoritate PSD în Parlament.

Nu ne dorim să ajungem în aceeași situație și de aceea susțin că oamenii au nevoie de majorități stabile între Alianța USRPLUS și PNL. Împreună cu PNL vrem să controlăm epidemia de COVID 19 în județ și în Timișoara. Nu vrem ca în Timiș și în Timișoara să aducem incertitudinea politică de la București.
Domnul Alin Nica trebuie să decidă ce fel de politică vrea să facă, politica de scandal între Guvern și Parlament sau o politică pentru binele timișenilor și timișorenilor.
Dl Nica, aveți termen până luni seară să luați o decizie. Sfatul meu este să cântăriți atent situația epidemiei de COVID-19 și voturile cetățenilor și să hotărâți în funcție de interesele timișorenilor și timișenilor, nu de îndemnurile la război de la București.

(Text preluat de pe Pagina Facebook Dominic Fritz)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Nu vrem să aducem în Timișoara incertitudinea politică din București”

  • Au contraire , je suis ravi !
    Final , una buc urare neaosa : „incurca-i Drace ” !


  • UN LIMBAJ CURAT, DIRECT, FARA A DIVAGA DE LA SUBIECT, ASTA E UN MODEL DE DISCURS POLITIC SI NU NUMAI !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *