Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

O crimă împotriva democrației: absența campaniei electorale

Comentarii

35 comentarii pentru articolul „O crimă împotriva democrației: absența campaniei electorale”

 • French President Emmanuel Macron on Sunday dissolved the National Assembly, calling snap legislative election. The dissolution of the national legislature comes as the president’s party suffered a heavy loss to French right-wing National Rally party during the EU Parliament elections…..extremistii au luat puterea in Europa suntem terminati razboiul din 404 se v-a termina curand cu ingenuncherea rusiei ….

  • Nu vreau sa dau in teoria conspiratiei dar parca cineva i-a pus cu mana pe toti sefii din Occidentul colectiv dupa ce i-a ales pe spranceana dintre cei mai prosti din curtea scolii!

 • Este ora 2219. Ce dragutz, Ciolacu si-a sekurizat fotoliul carotand-o pe Firea la ordinul Ambasadei. Ce nu stie el e ca ambasazili isi arunca sculili in strada cand nu le mai trebuie. In fine, astept cu nerabdare ca Nicusor sa „construiasca” noile parcari pe banda a doua de circulatie de pe bulevardili comunei lu’ Bucur. Muahahaaaaaaa! Oilii se pronuntara!

 • am ascultat emisiunea lui Tuca, in diagonala, adineauri.

  ce trăim noi nu e o revolutie tehnologica, ci o metamorfoză
  trăim o revoluție plenară, mondială, fundamentală, irepetabilă.
  e vorba despre o revoluționare a Civilizației, deci o revoluție a sinelui civilizației, care se artificializează.

  • renunțăm la o civilizație care are că esența Natura și îmbrățișăm Artificializarea

   asta bine revoluție, doar, e ditamai metamorfoză
   revoluțiile …sint mai multe, însă metamorfoza e doar una.
   te poti Artificializa renunțând la Natura …o singură dată.

   • asta cu ‘a nuștu cita revolutie tehnologica’ e ..fenta. că sa te revoluționeze tehnologic!
    că dupaia afli, atunci cînd n o mai poți da la ntors, că de fapt a fost vorba despre o metamorfoză, caz in care …din 🦋 ai ajuns vierme …aia e.

    • @Online
     Se prezintă exit polul urî
     Seara Frumoasa Online!!!
     vali
     🙂

     • in mod normal ar trebui să așteptăm numărătoarea.
      ar fi normal sa existe diferente.
      …însă ce mai e normal in ziua de azi…

     • @Online
      Noapte buna Online
      vali
      🙂

    • draga vali ..nu mai pricep o iota din ce se ntimpla :))

 • Tovarășul PUTIN este un nasol terminat de cate cancere are ….Sergey Karaganov, called for more intensive actions during the special military operation or eve for louder nuclear rhetoric. „At some point, Russia will have to begin to be in a hurry,” he said. „So, please don’t ignore my and my friends’ arguments.”

  „We don’t ignore anything. We are looking at all scenarios,” Putin said. „Thank you for these recommendations.”

 • atunci cînd ortodoxia se declară proeuropeana nu europa se ntareste, ci ortodoxia se corcește.
  absolutul corcit …nu e absolut. ( se prea poate că nici el sa nu știe ce mai e, odată corcit )
  ortodoxia poate fi pro Intr o singură ipostaza, atunci cînd e pro Natura. oricum altfel Acționează, deci e lipsita de Iubire.

  • pesemne că …Dracu știe cum de ortodoxia a ajuns să facă galerie altcuiva decit Naturii.

 • absența campaniei electorale…

  crecava fost altfel. Vechiul stil de a face campanie a murit. a murit, daia a fost absent.
  insa ..trăiască noul stil de a face campanie: stilul digital

  • campania electorală n a fost absenta. din contra.

   • știți cînd s a terminat campania?
    fix cînd au fost definiți competitorii.
    deci putem spune că meciul s a terminat fix in momentul in care a început.
    fiecare competitor urma să descarce potențialul care l definea. nici mai mult nici mai puțin.
    reglajele ( fine, însă aparent brutale ) care au urmat doar au regularizat cursurile apelor.
    pentru cei care au definit competitorii alegerile nbau fost nici măcar o secundă un mister.

    • din această perspectivă cea mai complexă mutare a fost intrarea Gabrielei Firea in joc
     înainte de această mutare totul era clar. după această mutare totul era clar. între cele două mutari s a manifestat ceva care a schimbat practic câștigătorul.
     intrarea lui Firea in joc a fost despre cum câștigătorul de pina atunci tocmai fusese schimbat cu altul. dar despre noul castigator existau tot atâtea dubii cite existau în cazu vechiului castigator, adică nici măcar unul.

     • luind in calcul astea, după ce vom afla si câștigătorul vom deduce si cam care sint dorințele celor care ne conduc.

      in alegeri asii sint potriviți la locul lor …încă de acasă.
      alegerile au fost câștigate ..încă dinainte sa inceapa campania electorală.

     • cu toate că nimic nu e surprinzător în rezultatul alegerilor( pe care l vom afla …cei mai mulți dintre noi abia diseară )
      majoritatea analiștilor vor umple ecranele exprimindu si mirarea, surprinderea.
      de fapt Io am impresia că s au pregătit de ceva vreme pentru a si exprima mirarea cit mai patetic.

     • alegerile, deci și aleșii sint oglinda organizatorilor.
      sint fix pe măsura lor.

      spunea cineva paici că aleșii sint oglinda poporului. cum e poporul așa e și clasa politica. fals, sint oglinda celor care proiectează și organizează alegerile.

 • @Domnu’ Cristoiu,

  Si cu spectacolu’ numit campanie si fara, tot un drac.
  Indiferent cine „iese” din urne (asta chiar n-are nicio legatura cu ce s-a introdus in urne!) va face fix ce-i cer Zeii cei mari, nu poporul.
  De-a lungul istoriei (si-asta ar trebui sa stiti) intre condusi si conducatori au existat mereu niste „scheme” prin care unii isi arogau dreptu’ sa decida iar plebea trebuia sa se supuna intocmai si la timp. Fie ca vorbim de regi cu sange albastru’, fie ca vorbim de preoti „unsi” cu toate alifiile, fie ca vrobim de emanatii unor „revolutii”, mereu avem aceeasi schema: unii decid ce le trece lor prin cap si gloata are obligatia sa nu murmure in raduri.
  Vorba aia, „stati la locurile voastre!”…
  Asa ca, vorba poetului:
  De-o fi una, de-o fi alta, ce e scris (de smecheri, sic!) si pentru noi, bucurosi le-om duce toate, de-o fi pace ori… ce-or decide Zeii!

  • @Paul
   „Oile” nu invata deloc, oamenii destepti invata din propria experienta iar cei inteligenti invata si din experienta altora. Avand in vedere procentajele din piata a celor de mai sus, e clar si pentru Azorica ce urmeaza. Cand l-am intrebat daca vom avea WW3 (un must pentru yankei), mi-a raspuns: ham! Conform conventiei pe care o am cu el, asta inseamna DA! Daca Azorica se inseala, sigur vom trai cel putin un Dark Age 2.0 pe batranul continent. Sa fim dara optimisti, mai rau decat raul e posibil si probabil! Comunismul lu’ nea Nicu a fost pistol cu apa. Cat despre „dimacrasi”, permite-mi sa (ma) rad macar 5 minute!

 • Oare este posibil ca Burduja să câștige capitala iar următorul pas Cotroceniul?

 • Citez: „O crimă împotriva democrației: absența campaniei electorale”. Maestre, pentru a defini o crima, trebuie sa se egziste doua elemente definitorii: Killeru’ si killeritu’. Avand in vedere ca democratia e o himera, o gogoasa super rezistenta la proba timpului, daca pot sa ma exprimez mai neacademicianeste, inventata de niste greci aflati sub influenta lui Hermes si a mai ales a lui Dionisos, nu se egzista cazul. Dosarul se claseaza din motiv de victima lipsa la apel.

 • Tovarăși lăsați politica sa se odihnească un pic si sa avem si o lecție despre economie pe înțelesul tuturor mai rar un așa profesor poate o sa vadă si tovarășii STAN+TUCA….https://youtu.be/WqwK3xdZe1A?si=RZtkzpyfMg8Bouxv…pentru cei care nu știu engleza in ziua de azi îl recomand pe tovarășul LENIN care ne spunea odată …învățați, învățați si iar învățați…

  • Sunt convins ca e prof Wolff la Nima. Am scris inainte sa ma uit. Acum, sa vad daca am nimerit-o?!……… Ha ha, normal!👍

  • Ce nu vrea nimeni sa priceapa e ca SUA, datorita politicilor „telijente” de renuntare la acordurile Bretton-Woods, apoi a scamului 9/11 care a dus la razboaie peste razboaie cu rezultatul final care azi se cheama dedolarizarea galopanta a Sudului Global, are nevoie ca de aer de un razboi mondial pentru resetarea economiei americane care altfel nu mai poate fi salvata. Planurile facute de „strategii” de peste garla sunt gandite ca cei cca 30% din Yankei care vor supravietui WW3, sa revina iar la conducerea Planetei, atat cat va mai ramane din ea, dupa. In teorie suna bine dar practica ne omoara, toarasi. Asa ca votati inorogi roz si cai verzi pe la PE, important e totusi sa aveti provizii de cur-papier si izmene maro, ca nu scapa nimeni.

 • Nu a fost campanie electorală decât pentru localele din București, în rest fluturași de la niște iluștri necunoscuți.
  Multă lume la vot cum n-am văzut niciodată. Menționez că am votat în același loc și cam la aceeași oră. F.supărată e lumea. Se vor da peste cap sondajele firmelor de casă ale partidului comasat.

 • Poporul roman nu le va da banditilor nici o lectie . STS ul va avea grija sa nu se intample.

  • PE e o forma fara fond deci nu merita sa te dai jos din pat. UE e anexa NATO si e condusa oricum de la Washington. Cat despre ai nostri ca brazii, ramane cum s-a stabilit inca de la pa’shopt. Nenea Iancu a tras concluziile definitive si irevocabile.

 • Nu-i nicio crimă. Campaniile electorale sunt, peste tot, niște orăcăieli fără conținut. America, cea mai mare democrație, e și cel mai bun exemplu. În cazul europarlamentarelor, inutilitatea campaniei e și mai evidentă: parlamentul european e un cuib de sinecuriști cu leafă mare.

 • Bun găsit! Cred că dna Armand are potențial. După ce a scuturat „puricii politici” care căpușau de ani buni sectorului 1,cred că e momentul acum să construiască. Să gândească că este într-o capitală europeană și să nu mai considere că dânsa este o aristocrată venită într-un orășel prăfuit și necizelat. Comsații ar trebui să și-o ia peste bot, merită cu vârf și îndesat după aroganța afișată. Trebuie tăiate și fondurile din bugetul României pentru partidele politice, la fel cum trebuie eliminată legea cu milionul de dolari ai hoțului neprins. Oricum, la ce găuri sunt în bugetele locale se anunță vremuri grele. Nu mai vorbim de datoria României care crește în fiecare secundă, iar guvernul român nu are o strategie pentru a produce bunuri și servicii, pe care să nu le mai importăm îndatorându-ne la nesfârșit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *