România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

O grindă pune pe chituci o organizație PNL

Cu o zi înainte ca șefu’ la bani, adică Florin Cîțu, să vină în vizită la Focșani, să explice ce și cum cu împărțeala fondurilor, PNL Vrancea anunță că îl susține pe Ludovic Orban la șefia PNL.
Mesajul este clar: se dorește umilirea lui Cîțu care îl va contracandida pe Orban la viitoarele alegeri interne.
O mai mare demonstrație de prostie nu am mai văzut până acum.
Să vedeți, după ziua de mâine, ce de bani vor începe să curgă pentru investițiile primarilor vrânceni. Și să vedeți cum vor face coadă primarii PNL pe la USR, la poartă, doar, doar or prinde și ei câte un proiectel. Și, ia mai ghiciți, de la ce organizatie PNL vor fi primii secretari de stat și șefi de agenții remaniati.
Ce să-i faci.
Se zice că un prost distruge o sută de oameni buni. În cazul de față o grindă pune pe chituci o întreagă organizație PNL. Și de-abia a început…

(Text de Ionel Sclavone)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *