Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

O nouă Criză a Rachetelor

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „O nouă Criză a Rachetelor”

  • Nu stiu daca doar mie,dar de vre-o 2 zile,cand dau drumul la pastila,ca publicitate, am un anunt de la parlamenul european,astazi fiind ursula cu papitoia ucrainei,straniu nu? 😛 😛 😛 ,s-a mai intamplat cuiva?

  • Ursula și-a ieșit din minți
    Pentru toată germania alocuțiunea de acum trei zile a Ursulei Von der Lyen este ceva de neacceptat
    Sa își permită sa spună in plină campanie electorală din Italia ca in cazul in care nu iese cinte trebuie in urma alegerilor are sa se intimple cu ei ca și in cazul Ungariei sau Poloniei
    Tupeul domniei sale este fără margini

  • peste civilizatia mare cit planeta s a asternut Iarna.
    nevoia de schimbare e fundamentala

    ‘pandemiile de efecte’ sint cele care genereaza schimbare fundamentala.
    nevoia de ‘pandemii de efecte’ e dincolo de orice negociere.

    ‘schimbarea’, atunci cind Globalizarea si a consumat potentialul, devine o metamorfoza.

    prin urmare ‘pandemiile de efecte’ au ca tinta implinirea metamorfozei.

    metamorfoza, adica marea revolutie, adica revoluti mondiala, este o trecere de la dinamici nascute pe cale naturala, la dinamici generate artificial.

    ‘pandemiile de efecte’ tintescnasterea unor sisteme sociale care au ca esenta dinamici generate artificial, mai simplu spus generate de Inteligente Artificiale.

    prin urmare ‘pandemia de efecte ale situatiei din ucr’ isi va vedea de drum, insa probanilitatea ca ea sa treaca pe un nivel superior, generind o ‘pandemie de efecte’ conexa, creste si tot creste.

    pe nivelul la care se afla civilizatia actuala ‘definitia razboiului’, valabila pe nivelul anterior, a expirat, si a consumat potentialul, e impotenta. nu mai are energie. daca nu mai are…de unde sa speri la un ‘razboi mondial’ definit folosind…vechea definitie?
    prin urmare de asteptat, iar asta pentru ca teoretic este un catalizator al artificializarii superpotent, este ‘accidentul nuclear’,
    deci nu ‘actiunea!’…ci ‘accidentul’!,
    adica pe linga ‘pandemia de efecte ale situatiei din ucr’ se adauga si ‘pandemia de efecte ale accidentului nuclear’,
    asta da, starea asta e probabila, pentru ca participa consistent la innoirea dinamicilor la nivel planetar, ca sustine reconfigurarea din temelii a sistemelor sociale, ca se manifesta ca un catalizator al procesului de artificializare a dinamicilor civilizatiei mare cit planeta.

  • Domnu’ Cristoiu,

    Teoria post-modernista promovata in universitati a abolit ideea de „adevar obiectiv”, prin urmare tot ce produc bietii ziaristi si comentatori „politici” sunt doar simple „naratiuni”. Azi fiecare poate spune si scrie orice-i trece prin cap, fara sa-i mai pese daca ceea ce spune are ori ba vreo legatura cu adevarul, fiindca-n post-modernism totul e doar „naratiune” si de-asta orice tampit poate sa pretinda ca e „specialist” chiar si-atunci cand bate campii de se mira lumea cum naiba poate fi cineva atat de rupt de realitate.
    Oamenii de rand au sesizat aceasta „metamorfoza” a presei, chiar daca lor nu le-a explicat nimeni cum si de ce s-a ajuns in aceasta situatie a „adevarului relativ”, si de-asta omul de rand nu mai da doi bani pe ce se spune-n presa. Putem spune ca azi traim intr-un imens iarmaroc, in care toti vorbesc si nimeni nu asculta.
    Adica fix situatia cand, de regula, armele incep sa „vorbeasca”…!

  • Cred că actorașul joacă un rol prea mare pentru el. Nu l-am văzut să dea nici măcar bună ziua, să spună mulțumesc, în schimb dă numai ordine și tot cere…

  • Într-un podcast EVZ de acum câteva luni in urmă, „expertul” in chifle Păcuraru prognoza că administrația Putin va sucomba in luna August. Făcea o întreagă analiza și justifica teza prin tot felul de argumente. Evident nimic nu s-a adeverit, nici deznodământul nici scheletul logic n-a ținut. Baliverne. E de ajuns să-l vezi vorbind cinci minute, ca om rațional, pentru a-ți da seama că pierzi timpul urmarandu-l. Cum se face că a devenit marea găselniță a EVZ e greu de înțeles. Dar pe de altă.parte hai sa din serioși că și acolo, intelectual vorbind, bate vântul in pustie. Domnule Cristoiu mai vorbiți-ne de surorile Bronte mai bine decât a pierde vremea și energia cu personaje de genul asta. Chiar nu are rost.

  • Dle Cristoiu ,intre EVZ,ziare.com,hotnews sau g4 media nu este nici o deosebire.Dumneavoastra sunteti la EVZ pentru a le aduce un pic de audienta ,probabil emisiunile dvs. sunt singurele urmarite la acest ziar.In rest,cred ca nici macar proprii angajati nu il citesc.

  • Bine spuneți, domnule Cristoiu ! Le-ar trebui „un vaccin contra prostiei ” tuturor celor ce scriu aiureli în presă ! Zilnic opinia publică este intoxicată cu zvonuri și fake news care mai de care mai picante și rupte de realitate !Dacă Zelenski este atât de dur cu cei care îl ajută prin furnizarea de arme, el nu ar putea avea un comportament mai bun cu România ,dovadă fiind atitudinea ostilă cu care a fost primit discursul domnului Andrei Marga de către autoritățile ucrainene, deși poporul român a ajutat Ucraina și a promis că o sprijină și la reconstrucția ei !Vă mulțumim pentru un jurnal de excepție !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *