Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

O nouă experiență: Cupa Mondială de fotbal din Qatar 2022

Începem o nouă experiență publicistică. Totul va fi legat de următoarea Cupă Mondială de fotbal, competiție ce va fi găzduită de Qatar, chiar în acest an.
Știu, e departe de România. Dar, fotbalul, pasiunea mare pentru jocul cu balonul rotund nu are granițe, distanțe, bariere. Are loc aici lângă noi.

Federaţia internaţională de fotbal (FIFA) a început miercuri vânzarea biletelor pentru Cupa Mondială 2022 din Qatar, în ordinea solicitărilor, perioadă care se va încheia pe 29 martie, înaintea tragerii la sorţi a grupelor, prevăzută pe 1 aprilie la Doha.

După ce prima fază de vânzare prin selecţie aleatorie a biletelor s-a încheiat lunea trecută, biletele rămase pentru această primă fază pot fi achiziţionate de pe FIFA.com/tickets până marţi 29 martie.

Conform anunţului FIFA, vor fi disponibile tichete la toate meciurile, cu excepţia partidei inaugurale şi a finalei, şi vor exista locuri individuale pentru anumite meciuri, bilete de echipă, pentru cei care vor să urmărească o selecţionată de la începutul meciurilor din grupă, bilete pentru patru stadioane diferite în zile consecutive.
În acelaşi timp se pot achiziţiona bilete de accesibilitate, pentru a facilita intrarea persoanelor cu dizabilităţi şi mobilitate redusă la facilităţi şi spaţii adaptate.

FIFA reaminteşte că, în conformitate cu politica privind biletele pentru ultimele ediţii ale Cupei Mondiale, pentru Qatar 2022 a fost rezervată o categorie specială de preţuri pentru rezidenţii emiratului, care pot solicita bilete la preţul de 40 riali qatarieni, aproximativ zece euro.

În a doua fază, din aprilie, suporterii vor putea solicita bilete pentru mai mult de un meci pe zi, în faza iniţială a competiţiei, având în vedere caracterul compact şi proximitatea celor opt stadioane.
Rezidenţii din Qatar vor putea folosi cardurile Visa doar ca mijloc de plată, iar fanii internaţionali vor putea face acest lucru cu acest card şi alte carduri de plată acceptate.

Cupa Mondială 2022 oferă spectatorilor care călătoresc în ţară opţiunea de a solicita cardul Hayya (cardul de fan), care va servi şi drept permis de intrare în Qatar.
FIFA a indicat că toţi spectatorii, indiferent dacă sunt rezidenţi în Qatar sau străini, vor avea nevoie de cardul Hayya împreună cu biletul de meci pentru a intra pe stadion şi că înainte de începerea competiţiei vor fi informaţi despre măsurile de securitate legate de pandemie pentru participanţi.

Deci, dacă doriți, puteți să vă procurați câteva bilete. Dar, mai bine ne uităm la televizor. Sau și mai bine, urmărim cristoiublog.ro unde intenționez să pun faptele deosebite legate de acest turneu mondial. Dar, să fim sănătoși și să depășim temele care țin de conflicte europene. Pe curând!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *