Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

O nouă tentativă a Guvernului de a sugruma libertatea de expresie


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „O nouă tentativă a Guvernului de a sugruma libertatea de expresie”

 • De când am oprit comentariile pe YouTube, au rămas doar comentatori buni. Adică, cei care chiar își spun o părere, nu intră să laude excesiv sau să critice fără rost. Vă mulțumesc!

  • Articolul/pastila video este despre „sugrumarea libertatii de expresie”. Subiectii din pastila nu se supara, le-ati facut o parte din treaba. 🙂

 • O intrebare. Din Ucraina au plecat peste 2 mil. refugiati. Prin Romania au trecut peste 300000. Au cerut azil 3000. Se spune ca 70% au plecat Anglia nu primeste refugiati. Presa straina nu vorbeste de sufocare de refugiati. Franta a primit 3000,mai ia din Moldova 3000. Austria, Germania primeste selectiv. cu aviz de lucru. Unde sunt refugiatii din Ucraina?

 • Atunci cand s-a infiintat acel „Grup de manipulare strategica” guvernamentala in pandemie am stiut ca se pun bazele pentru un Minister al Adevarului in care diversi „specialisti” (adevarati preoti) controlati de guvern, corporatii si oigharhi, sa ne arate Calea..
  Un astfel de „preot stiintific” in pandemie a fost doctorul Adrian Marinescu (un alt exemplu e stomatoloaga Laura Ghibu).
  Rostul acestor oameni nu a fost sa transmita niste argumente stiintifice si sa lase lumea sa le judece ci sa bage pe gat „adevaruri stiintifice” hotarate sau aprobate politic de clasa conducatoare.
  De aceea atat pandemia cat si razboiul au ceva totalitar, ceva care tine de controlul maselor, in ele.

 • Maestre, gura lumii și vântul nu le poate opri chiar nimeni. Limba română e bogată, armonioasă și orice expresie are multiple înțelesuri, deci ne putem exprima încă, dar să nu-mi spună nimeni că negru e alb și invers.
  Văd că personajul ce se dorește a fi luat zilnic în seamă nu răspunde în fața nimănui, dar nu-l plătim noi?! Care a fost fake-ul? Realitatea evidentă din benzinării?!

 • Dar cu mig-ul si cei 8 militari morti cum a ramas?De asta vor sa ne puna pumnul in gura sa nu se afle niste adevaruri?Despre acest accident trebuia sa vorbeasca opiniei publice dl Arafat.De fapt pandemia mediatica e imbunatatita si perfectionata.Oamenii nu vor mai fi lasati niciodata sa isi traiasca viata linistiti.Dupa razboi va urma criza aenergetica,apoi alta pandemie,apoi incalzirea globala si tot asa.Lumea se va intoarce in evul mediu intunecat.Cat priveste internetul imi voi rezilia abonamentul si imi voi reciti cartile din biblioteca sa imi reamintesc de vremurile cand lumea era normala la cap.

 • ‘laborator biologic’ e un termen…vast.
  bine, si laboratoare au fost o gramada!, inteleg ca…mai mult de 40

  unii vorbesc despre ‘laboratoare biologice’ iar altii despre ‘laboratoare pentru arme biologice’
  insa una e sa cercetezi nus ce virusi periculosi si cu totul alta e sa cercetezi spre ex clonarea, …a oilor spre ex,… Dolly, gen!

  ramane de vazut ce inseamna ‘laborator biologic’ in cazul de fata…

 • Cinva va trebui sa explice, pana la urma de ce America a finantat programe de productie de virusi ucigazi in China si de ce avea laboratoare de bio-terorism in Ucraina.
  Acestea nu sunt fake-news, sunt chestii dovedite.
  Cine raspunde ???

 • Guvernele nu vor sa „latre”, isi iau caini (ex. Arafat, Carbunaru si multi altii). Daca lasi intentionat „lantul liber” ei mai musca.
  Cand cel muscat face scandal „mare”, stapanul cheama ecarisajul si isi ia alt caine.
  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
  Arafat are mai multi „stapani” si nu sunt toti de acord cu „suprimarea”. Poate va intelege si D Budeanu: Arafat e un caine dresat.
  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
  TOT traficul pe net este inregistrat si analizat cu algoritmi tip AI (Huawei este „mare maestru”). Doar banuiesc ce urmaresc si ce
  fac cu rezultatele. Daca eu, f bolnav si batran folosesc un : VPN, proxy server, Tor browser etc, nu inteleg de ce tineretul abil
  si comod se expune supravegherii. Nu te poti pazi, dar …. sa le facem viata mai grea.
  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
  Nota: aceasta pagina in browser are 10 „trackers” blocati (3 cu acces partial), generati in principal de conexiunea cu YouTube.

  • A devenit cu cantec si folosirea Tor. Daca nu stie cum sa il foloseasca (mai ales pe Windows), doar s-a pus singur pe lista utilizatorilor de Tor care evident „ascund ei ceva”. Nu stiu cum e mai bine.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog