Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

O nouă victorie a Rusiei: primirea lui Erdoğan de către Zelensky

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „O nouă victorie a Rusiei: primirea lui Erdoğan de către Zelensky”

 • Cum sa se supere lumea pe Erdogan care este portarul Marii Negre

 • statuia lui Zelensky se prabuseste?
  …pai de ce n ar provoca chiar si prabusirea…o pandemie de efecte ale prabusirii?!
  occidentalii s au jurat ca in ucr nu exista fascisti, insa…daca or exista, totusi, si ei se vor comporta ca atare?!

 • In lumea teatrului, un comediant de mana a doua, daca are minte, nu va juca niciodata intr-o tragedie, pentru ca tragedia nu poate fi jucata de un actor prost. S-au mai facut incercari de trupe slabe sa joace astfel de piese. Lucrurile au mers bine pana cand primul spectator a pufnit in ras. Apoi, sporadic, au inceput sa pufneasca in ras alti spectatori, pe ici si pe colo, prin sala. Cand au fost suficient de multe, si-au dat drumul si alti spectatori care-si inabuseau hohotele in gat, pana cand, cu cat declamatiile deveneau mai tragice pe scena, cu atat sala se prapadea de ras mai tare. Astfel ca, in asemenea ocazii cu adevarat rare si spontane, nu exista comedie, care sa poata intrece comicul unei tragedii jucata prost, la care se produce un astfel de fenomen invers.
  Actorasul de comedie de la Kiev a incercat si el sa joace o tragedie, desi nu are alura necesara, asa ca a rezistat doar primul act, in care spectatorii au fost cat de cat convinsi de jocul actorului. Dar deja, primul hohot de ras a izbucnit in sala. Neindoios, vor urma si altele, tot mai multe, fiindca actorasul a facut prea multe gafe, care au aratat ca rolul tragic a fost mult mai mare decat talentul lui. Desi in primele randuri au fost doar aplaudaci de-ai lui, care i-au aplaudat prestatia modesta, ca si cum ar fi fost exceptionala, spectatorii au inceput sa se convinga ca e un cabotin si nu merita piedestalul pe care s-a cocotat nemeritat.
  Nici macar in teatru, care el insusi este o mistificare a realitatii, adevarul nu poate fi ascuns. Cu atat mai putin in viata reala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *