Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

O sesiune științifică la care ar fi trebuit să fiu

Marți, 22 octombrie 2019, un telefon de la Ambasada Federației Ruse mi-a lansat invitația de a participa a doua zi la conferința: “Eliberarea Europei de Est de fascism și nazism. Lecții de istorie”. Aș fi vrut să fiu prezent deoarece tema simpozionului mă interesa în calitate de istoric și istoric al clipei, numai că era prea din scurt; aveam alt program pentru a doua zi. I-am rugat pe cei de la ambasadă să-mi trimită pe email invitația și mai ales programul. Le reproduc aici din două motive: 1. Nu cred că presa română a scris vreun cuvânt despre această manifestare. Nu de alta dar a fost organizată de Ambasada Federației Ruse! 2. Titlurile comunicărilor constituie în sine un document istoric.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „O sesiune științifică la care ar fi trebuit să fiu”

 • Am primit Ardealul datorita lui Stalin, si Regelui.
  Vishinski a batut cu pumnul in masa si la Bucuresti dar si la Paris.
  Desi expertii sovietici insistau ca e cea mai proasta solutie pentru Moscova, de evitat.
  Socant dar anglosaxonii au fost de partea Ungariei, care a luptat de partea Berlinului pana in ultima clipa, vazand ca n au succes au insistat macar sa fie negocieri doar bilaterale.
  Are cineva vreo explicatie?

  Dar pentru Kurdistan?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *