Raport ONU: Foametea la nivel mondial s-a accentuat din nou anul trecut, iar amploarea acesteia ar putea fi fără precedent în 2022 (news.ro)

O vizită cu 3+1 la Kiev


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „O vizită cu 3+1 la Kiev”

 • Intr-o tara agresata de rusi,cum spala propaganda mondiala fraierii pe creier,circula trenurile unul dupa altul,capitala e binemerci ,iar sefii de state ai Europei merg la Kiev fara probleme.Probabil ca cei trei ,pe Johannis nu il pun la socoteala,au realizat ca Europa lor se duce pe copca,astia erau cei mai satrapi carcalaci ai covidului,razboiul sau ce o fi le-a luat obiectul muncii.Soarta sandramalei UE se decide in iarna care urmeaza.Mai vorbim la primavara.

 • Maestre, va credeam bine informat, cu surse serioase, dar azi va compatimesc. Chiar nu ati aflat? Cei trei au zbughit-o pe neanuntate tocmai ca sa scape de Dulap care se tinea intr-una dupa ei, dar Dulapul nu s-a lasat, a urcat in trenul urmator si aia trei s-au trezit avolo cu el si au trebuit sa-l ia si pe el cu ei.

 • Vizita de 3+1 cred că nu a adus nici măcar vreo veste îmbucurătoare lui Zelenski. Ultimul cere arme în timp ce europenii vor pace. Nici aderarea la UE nu se face de pe o zi la alta…

 • Nici un cuvintel despre doamna Elena Udrea. Parca-i un pic de parasire.

 • Marea Revolutie odata inceputa nu mai poate fi oprita.
  Ea va implin in mod implacabil Metamorfoza.

 • ‘razboiul din ucr’ e despre lumea mare, nu despre ucr.
  sa faci pace in ucr e tot una cu a face pace in lumea mare.

  insa vremea e a demolarii plenare, pentru ca Noua Lume are si ea nevoie de temelii noi-noute.

  prin urmare..cum sa faci pace in ucr?! pai o pace in ucr ar fi mai destabilizanta decit un razboi, acum.

  daca n ar fi fost razboiul din ucr ar mai fi renuntat ue la rusia?! s-ar mai fi conectat ea, asa cum tinde sa o faca acum, cu sua?!
  nu prea cred.

  pacea in ucr e un efect. mai intai reconfigurarea lumii si abia dupaia, ca un efect al noii stari de fapt, se manifesta si pacea in ucr.

  cum sa faci pace in ucr cind restul lumii e in plin proces de demolare controlata, pe alocuri deja necontrolata ?!

  pe de alta parte…stie cineva cum reactioneaza nazistii dupa ce s au prins ca au fost trasi pe sfoara?
  ____
  intre ue-sua si rusia-china nu va exista intersectie. prin urmare pina una alta hai sa vedem cum ajunge Niprul sa fie ‘zidul Kievului’, decit sa asteptam pacea in ucr.
  ____
  stopind razboiul din ucr unii europeni vor sa si stabilizeze propriile temelii, care incep s-o ia razna, insa ei nu pricep ca ‘razboiul din ucr’ exista pentru ca fix temeliile lor sint vizate.
  si tocmai daia mai degraba ei se vor dovedi impotenti in a pune pe masa o pace.
  tot mintind despre ‘natura povestii din ucr’ au ajuns sa creada propriile minciuni.

  • atunci cind Globalizarea s-a epuizat, adica si a daruit intreg potentialul, Lumea Mare arata, dintr o perspectiva, ca un cerc.
   problema cu acest cerc e ca… ii vine sa faca opturi, in mod natural ii vine:))), si din cite se vede cele doua cercuri se vor intersecta pe Nipru, la Kiev

   prin urmare dincolo de…unde se intersecteaza e faza ca ele exista, or asta inseamna ca in mod natural ele tind sa se suprapuna, astazi, peste ue-sua si rusia-china.

   cum o pica pina la urma…om vedea, insa cercul ala sigur va trece in starea de echilibru, torsionindu se si generind un opt ( care mai apoi va inainta…ca Marele Reflux va inainta si el, si astfel si alte opturi vor fi generate,
   Marele Reflux aducind cu sine Oaze si Insule

 • Doar nu vor lasa europenii afacerea cu cereale din Ucraina, doar turciii sa profite. Nu Ucraina vinde grau ci afaceristii din Ucraina. Dupa ce ucrainienii au intrat in UE fara viza, acum au liber si la transport marfa fara taxe. Care este castigul Romaniei? Presedintele Iohanis nu a mers in acelasi tren cu cei trei, pentru ca s-a oprit la Cernauti, sa vada situatia romanilor din Ucraina, sa se pregateasca sa ceara pres. Zelenski drepturile promise in interventia in Parlamentul Romaniei.

 • Da , am trimis un ins pe care nu-l cunoaste nimeni . Era mai bine sa-l fi trimis pe Ilie de la scularie.

 • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu ! „Suntem prea mici pentru un război atât de mare !”,Maestre ! Aproape că nu mai contăm în fața Europei și a lumii, un adevăr destul de crud pentru poporul român ! Eu cred că este bună atitudinea de a fi neutră și pacifistă a României ,dar, pe de altă parte, nu trebuie să ne căciulim în fața UE, ci trebuie să avem demnitate !Și noi, eu și prietenii mei, vă mulțumim,Maestre Ion Cristoiu ! Felicitări pentru un jurnal video de excepție, foarte bine și foarte obiectiv argumentat ! Un sfârșit de săptămână binecuvântat vă dorim, Maestre Ion Cristoiu ! Mult succes în continuare și toate cele bune vă urăm, Maestre !

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog