Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Oamenii noi se agață de câte o Grindă

Toți pluseriștii au fost în efervescență epistolară, au scris de au rupt tastele scrisori de intenție că vor să fie secretari de stat sau șefi de agenții guvernamentale.
Marius-Mihai Vasiliu a tras lozul câștigător. A ajuns secretar de stat la Ministerul Fondurilor europene și este membru în CA la Eximbank, cu 19 000 de lei pe lună indemnizație. Plus vreo 9000, ca secretar de stat. L-a recomandat rolul de telefonist al USR când făcea reorganizarea eșuată a lui Grindă la Dezvoltare. De fapt, este de notorietate faptul că a fost omul lui Ion Ștefan, zis Grindă.
Atribuirea funcțiilor publice la USRPLUS e ca un concurs de frumusețe, castingul este în desfășurare.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *