Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Oamenii politici fără pic responsabilitate trebuie să fie sancționați

Am depus la Prefectura Capitalei Plângere prealabilă pentru revocarea Hotărîrii consilierilor PNL, USR – Plus, PMP, la inițiativa noului primar al Sectorului 1 – un om politic iresponsabil, fără milă de oameni -, de a tăia finanțarea a 4 mari și importante spitale.
Nu ne oprim aici!
Dupā audienta de azi, la prefectul Municipiului Bucuresti, în functie de rāspuns, îi vom apāra pe cetatenii care au nevoie sa fie diagnosticati si tratati la aceste spitale si în contencios – administrativ, la Tribunalul Bucuresti.
Oamenii politici fārā pic responsabilitate trebuie sa fie sanctionati.
#JunglaDeDreapta
#AuTāiatBaniiDeLaSānātate
#NuLePasāDeOameni

(Text și foto: Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Oamenii politici fără pic responsabilitate trebuie să fie sancționați”

  • Hai sictir panaramă mahalagioaică,din cauza ta au ajuns la putere maoiștii hastagiști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *