Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Oana Adriana Vasile: ,,Tehnicile în pictură sunt grădini care așteaptă să fie descoperite”

Scriu emoționat aceste rânduri. Invitata de astăzi are numele mamei mele. În al doilea rând, ea a studiat acolo unde a trăit cele mai frumoase clipe ale vieții sale prietenul meu pictorul Ion Lazăr. Adică la Universitatea Națională de Arte din București.

– Vă rugăm să vă prezentați pentru cei care vă cunosc mai puțin…
– Numele meu este Oana Adriana Vasile. Sunt născută în orașul Alexandria, din județul Teleorman în anul1983.
Am terminat studiile la Universitatea Națională de Arte din București, secția Pictură sub îndrumarea minunată a domnului Lector universitar dr. Alexandru Rădvan în 2019.
Ce pot spune despre mine este că trăiesc prin liniile, petele, culorile, deformările pe care le exprim în lucrări.
Este un limbaj personal, tot ce fac, fac pentru a ajunge acolo, pentru a putea transcrie emoțiile pe care le simt în valuri.

– Pentru ce pictura și nu muzica?
– Muzica este minunată, hrană a sufletului. Îmi place să cred că imaginile pe care le redau sunt compuse ca un cântec, cu trăiri pe moment și îmi doresc ca aceste imagini să trezească aceleași emoții ca o melodie.

– Ce tehnici folosiți mai mult?
– Toate tehnicile sunt minunate, toate sunt ca niște grădini care așteaptă sa fie descoperite și curățate. Momentan, tehnicile pe care le folosesc cel mai des sunt acuarela și tușul.

– Preferați dimensiunile mai mici ori mai mari pentru tablourile dumneavoastră ?
– În prezent, aleg lucrări pe dimensiuni mici, încă învăț…descopăr. Nu stau departe nici de lucrările pe dimensiuni mari, dar mai rar.

– Ce ne puteți spune despre dumneavoastră dincolo de dimensiunea artistică?
– Dincolo de pictură este supraviețuire, inspir, expir.

– Unde vă vedeți peste 10 ani?
– Sper că acolo unde ajung lucrările mele, unde se oglindesc ele, mă refer în suflet sau în privire, să vorbească subiecte comune cu cei ce le privesc.

– Mulțumesc. La final vă rog să adresați câteva cuvinte celor care vă urmăresc tablourile în spațiul virtual.
– Le mulțumesc celor care simt emoții privindu-le.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *