Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Occidentul a introdus o nouă vină: cea de a te fi născut rus

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Occidentul a introdus o nouă vină: cea de a te fi născut rus”

 • Americanii,occidentalii,au omis sa includă in planurile lor un aliat istoric al Rusiei,și anume Generalul Iarna,nu mai e mult cand acesta își va desfășura gradele cu minus asupra Europei,cum vor face fata presiunilor propriilor cetățeni care nu sunt obișnuiți cu frigul și rationalizarile?gazul lichefiat și petrolul sub forma de promisiuni ale americanilor nu vor tine de cald,vom asista la căderi de guverne,demisii precum popicele la bowling. Efectul de bumerang.Revoluții?Anarhie?

  • @ pai…e prea simpla calea asta:))

   ce se stie deja e ca ea e plenar complicata. daca era simpla…se mai alegea Praful, Cenusa, de toate civilizatiile care s-au manifestat pe planeta asta, atunci cind ele au ajuns in acest pisc al dezvoltarii, pe care se afla si civilizatia curenta?!

   ‘revolutii’?
   pai…s-au unificat si ele, acum mai e posibila doar una, Marea Revolutie, Revolutia Mondiala.
   or asta…deja se desfasoara pe planeta.

   ‘anarhie’?
   se va merge, logic vorbind, pina la limita,…mai s-o atingi, insa ea nu va fi atinsa. cumvaaa procesul va fi tinut in fraie, cele probabile fiind frailele cuantice

 • Bine v-am găsit ,Maestre Ion Cristoiu ! Orice ar crede lumea întreagă și oricâte manevre ar face unii pentru a umili Rusia , rușii sunt printre cei mai buni sportivi ai lumii și în unele domenii sportive, cum sunt patinajul ,înotul ,atletismul ,tenisul de câmp și lista ar putea continua , sunt ași ! Nu este vinovat întregul popor rus pentru declanșarea războiului dintre Rusia și Ucraina , ba eu chiar îi suspectez pe americani că au băgat această dihonie între ruși și ucraineni pentru a crea o breșă între cele două țări ,pentru a destabiliza relațiile dintre ele și dintre Europa și Asia, mai precis dintre Rusia și Asia ,pentru ca SUA să fie unicul lider mondial ! Că rușii sunt duri în războaie ,conform principiului militar „Ordinul nu se discută ,ordinul se execută !”,este adevărat, dar tocmai datorită acestei discipline ,dar și a diplomației sale, Rusia a ieșit învingătoare în cel de-al doilea război mondial, așa cum este posibil să iasă și acum și să le dea americanilor planurile lor strategice de hegemonia peste cap ! Superb materialul citat din K. Marx și superb ,absolut minunat Jurnalul dumneavoastră Video, Maestre Ion Cristoiu ! Vă mulțumim din tot sufletul, Maestre ! Felicitări !

 • Aha, ca sa fii Jurnalist Erou, trebuie doar sa pui o pustoaica, practic, fara nici o treaba cu politica si razboaiele, intr-o situatie nu numai dificila, ci si posibil amenintatoare de viata. Domnul jurnalist erou stia in ce zona de pe glob se va intoarce ea si ce risca acolo, daca tot il credem pe Putin criminal (si il cred).

 • „…boierii sant cei dintai curtezani ai strainului , gazdele zeloase ale invadatorului”

  Azi nu mai avem boieri , avem in schimb o ciupercarie de ONG isti. Si o complicitate a serviciilor si „justitiei „

 • Decizia organizatorilor de e exclude sportivii ruși de la Wimbledon a fost luată urmare a presiunilor guvernului britanic, deci a lui Boris însuși pentru care războiul a venit ca o binecuvântare pentru a-l salva de la o inevitabilă demitere la momentul acela. Slava Domnului că poza de mare războinic pe care și-o luase nu l-a salvat în cele din urmă.

 • Maestre, este frumos să vă referiți la Marx. Dar, în extazul Dumneavoastră românesc, dați la o parte spiritul critic, și ignorați sursa pe care se bazează Marx: „cartea lui Elias Regnault, Histoire politique et sociale des Principautes Danubiennes, publicată la Paris în timpul războiului Crimeei”. Mai ales că, cu câteva minute mai devreme în emisiune, v-ați referit apreciativ la BBC…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *