Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Occidentul dă ucrainenilor arme, dar nu oameni ca să moară bătându-se cu rușii

Comentarii

13 comentarii pentru articolul „Occidentul dă ucrainenilor arme, dar nu oameni ca să moară bătându-se cu rușii”

  • Daca ati vazut imaginile de la Kiev azi,poate o sa va intrebati ce fras’ cauta Werner acolo.Omul asta e pur si simplu ridicol.N-a vazut ca nu il baga nimeni in seama? Toti se adresau doar lui Macron si lui Scholtz.Nici Draghi nu se prea incadra in peisaj.

  • cei care vor pace in ucr
    -ori nu pricep care e motivul pentru care razboiul exista
    -ori sint dispusi sa le dea rusilor ce au cerut
    .
    alta varianta nu exista.
    pentru ca rusii vor face ce au zis: ‘Noua Lume, pe care noi nu ne-o dorim, fara noi nu se va naste’

    indiferent care e pretul, zicerea asta va ramane in picioare. daca n-ar face asta rusii ar fi ‘morti’ inca din Noua Definitie. cum sa accepte rusii asa ceva?!

  • un colos ramas fara hrana tre sa se hraneasca cu un alt colos.
    in cazul asta colosul, celalalt, e ue.

    esti la masa sau pe masa. ue e pe masa, tocma buna de papat.

    Niprul pare a deveni, odata cu trecerea anotimpurilor,…’zidul Kievului’

  • unele intelegeri sint posibile exclusiv pe vreme de razboi.

    e vremea reconfigurarii din temeli a Lumii Mari, prin urmare e nevoie de razboi, pentru ca altfel intelegeri care ar reconfigura-o dupa dorinta unora…n-ar mai fi posibile, deci nici dorinta nu s-ar implini.

    prin urmare razboiul se va termina atunci cind intelegerile se armonizeaza cu dorinta celor care practic au si initiat reconfigurarea…

    bineinteles ca rusii isi vor implini dorintele. au spus ce vor.
    insa…de ce n-ar face-o printr un razboi, care e de folos celeilalte parti, ca si ea are dorinte, nu doar rusii au, pe vremurile astea care presupun reasezarea lumii pe alte temelii, noi-noute

  • Chiar dacă vor primi acceptul de candidat la aderare în UE vor trece mulți mulți ani până chiar vor adera… Se constată după reuniunea de la Davos că mai degrabă cei mari îl sfătuiesc pe Zelenski să accepte pacea chiar dacă trebuie să cedeze teritorii. Va accepta sau nu, vom vedea.

  • Pai tocmai asta e chestia : tara trebuie curatita de ucrainieni pt ca noii proprietari sa se poata bucura netulburati de proprietatile lor : s-au privatizat terenuri , uzine , iar datoria suverana e in mainile cui trebuie . Se incearca metoda de succes aplicata si in Romania : exproprierea bastinasilor si stimularea emigrarii intru golirea tarii . In Ucraina celasi trib a incercat figura figura prin anii treizeci ai secolului trecut.

  • acelasi plan il applica s.u.a si in izrahell….

  • Ucrainienii au nevoie să fie instruiți în mânuirea noilor arme trimise de Occident și de oameni care să îi ajute în acest sens și care să le completeze efectivele de luptă ,altfel pot deveni o țintă ușor de doborât pentru armata rusă care se folosește de metoda ei de inducere în eroare a adversarului ,Maskirovska !

  • Bine v-am găsit, Maestre Ion Cristoiu ! Bună seara !Vor fi ucrainienii pe primul loc și la întrarea în UE, ca și la Eurovision ! Mulțumim pentru evenimentul și titlurile de carte menționate ! Mulți dintre noi avem această nostalgie a primilor ani de după decembrie 1989 ,când lucrurile mergeau mai bine în orice domeniu de activitate,după cum bine spuneți, Maestre ! Puțini dintre noi am rămas fideli convingerilor și idealurilor noastre de viață ,de respectare și de promovare a valorilor naționale umane , materiale și spirituale ! Poate că ar fi bine să privim o clipă înapoi, dar nu cu mânie ci cu respectul cuvenit acestor valori și să încercăm să învațăm câte ceva din fiecare și de la fiecare dintre ele ! Nu orice țară din lume a dat un Mihai Viteazul, un Eminescu, un Brâncuși ,un George Enescu,un Caragjale , un Sadoveanu un Grigorescu ,un Tonitza sau un Ștefan Luchian ,cum a dat România ! Din nou un jurnal video foarte frumos și foarte interesant, Maestre! Vă mulțumim din tot sufletul pentru realizarea, prezentarea și argumentarea lui de excepție ! Felicitări, multe realizări ,mult succes și o călătorie frumoasă în Italia, Maestre Ion Cristoiu !

  • Nu pot viziona ultimul videoclip. Este specificat „videoclipul este provat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *