Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Odă a bucuriei: Marcel Ciolacu trăiește!

Comentarii

23 comentarii pentru articolul „Odă a bucuriei: Marcel Ciolacu trăiește!”

  • D-le Cristoiu, sunt de acord să se mărească salariile profesorilor, dar acest lucru să aducă și o modalitate de a se insera și criterii de performanță. Vă întreb… dacă în redacție sunt doi jurnaliști, dvs, care vă faceți treabă, și unul altul, care freacă menta, a-ți fi mulțumit să fiți plătit cu aceeași sumă? Eu nu cred! În plus, un profesor care își face treaba conștiincios, văzând că mulți alții din jur sunt delasatori, dar plătiți la fel, mai are tragere de inimă să se implice așa cum o făcea înainte? Răspundeți-vă sincer la aceste întrebări. Mulțumesc!

  • Mișcarea de rotație se pare că e blocată. Cert este că așa-zișii lideri de partide au fost întâmpinați cu urale și șuierături exact pe măsura faptelor lor. Mare simpatie populară, nu-i așa?!
    Spectacolele de prost gust de la Sibiu și împrejurimi dau un indiciu de nepăsare totală pentru personalul din învățământ. În caz că nu ați observat, dar chiar am fost atentă, distinsa dnă în roz a rămas fără riduri.

  • @Online
    „online a scris pe 17/05/2023 la 14:41
    cind totul e marfa pe lumea asta, in final pe piata va ramane exclusiv T-rex :)), el papand …tot ce misca in jurul lui. in final …Artificializindu se, ca sa nu moara de foame:)))))0”
    https: //www.cristoiublog.ro/romania-un-experiment-pentru-folosirea-instit utiilor-de-fo rta-in-jocul-politic/
    „Dinosaurs could understand other visual perspectives, viewpoints – study
    If true, this research challenges a long-accepted belief that higher-level intelligence first originated in mammals long after the dinosaurs went extinct.
    By JERUSALEM POST STAFF Published: MAY 23, 2023 13:08”
    https://www.jpost.com/science/article-743945
    Online…pai d-aia papa T-rex totul…are alta „perspectiva vizuala”…aia cu „editare cuantica”…nu stiu…
    Dimineata Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

    • @Online
      De cateva zile observ ceva interesant aici…
      https://usdebtclock.org/
      Diferenta dintre „US TOTAL NATIONAL ASSETS” si „US UNFUNDED LIABILITIES” se mentine undeva la 220 Miliarde $…nici nu creste nici nu scade…acum de exemplu e 223 Miliarde $…
      Zi Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

      • da, assets per citizen – liability per citizen

        tabloul ala de bord nu functioneaza doar intr un sens. parerea mea!:))))

        impresia mea e ca ce vezi acolo e …doar o parte a intregului. exista un tablou de bord, asemanator, care vizeaza intreaga civilizatie.
        prin urmare in functie de …pe ce butoane apesi in…Marele Tablou de Bord:))), apar modificari, indirect, in tabloul de bord care e cel din linck ul tau 🙂 :))
        vali, porneste de la faptul ca pe planeta se manifesta antiintelepciunea si dupaia mai vezi tu cum se aseaza celelalte piese…:)
        ( cita cunoastere despre tot ce misca in Civilizatie s-a extras in perioada pandemiei si razboiului…cred ca e greut de cuantificat, insa …tendinta ei e sa devina suficienta :))) )

      • ‘https/usdebtclock.org/’
        asta e …doar o fereastra a Marelui Tablou de Bord. insa n am nicio indoiala ca …restul tabloului de bord exista doar pentru a lucra in beneficiul ‘ferestrei :))
        ( cine si inchipuie ca Marea Resetare, ( prin urmare si Marea Revolutie, insa si Metamorfoza ) a fost inceputa in stil sinucigas …nu prea are habar in ce lume traieste :))). cea mai idioata constatare ar putea fi una care spune ca Marea Resetare …e in suferinta. :))))))) nu e, e bine mersi, e in grafic )

      • mai altfel spus, privind spre tabloul de bord din link de fapt fix spre noi privim:)), insa indirect. indirect, intermediarul fiind Marelui Tablou de Bord, care acopera toaa civilizatia, odata ce Globalizarea si a consumat potentialul
        ( Marele Reflux …o fi el o insularizare, insa isi are radacina in Globalizare, deci poate fi tinut in frau fix prin Marele Tablou de Bord ( care nu prea cred ca poate fi tinut in frau altfel decit prin mijlocirea unei inteligente artificiale ( care ar putea fi si cuantica,…cine mai stie ) ) )
        ( tot ce trebuie sa faci pentru a cizela Marele Tablou de Bord e …sa digitalizezi. tot ce misca! deci cu atit mai bine daca te apuci sa digitalizezi …chiar si satele :))) 🙁 )

    • un pradator are tendinta naturala sa cunoasca ecuatia de miscare a prazii.
      in mod instnctiv …o va identifica. ulterior o va corela cu propria ecuatie de miscare, gasind solutii pentru manifestarea ‘intersectiei’.
      natura gaseste solutii pentru echilibrarea manifestarii unui astfel de pradator suprem ( pentru ca in poveste e prezenta nu doar mintea, ci si inima ), insa …cine echilibreaza capitalismul, in momentul in care totul devine marfa?! nimeni, nenica.

      capitalismul e un t-rex care se manifesta fara sa fie echilibrat. astazi tarile sint marfa, guvernele sint marfa, serviciile de securitate sint marfa, …ba chiar si dorintele oamenilor sint marfa, iar oamenii au fost cumparati atunci cind li s a cumparat accesul la dorinte. capitalismul este un t-rex care se manifesta intr o singura cheie, mintea. si va fi desavarsit intr un singur fel, prin armonizarea lui cu Mintea, deci prin sectionarea cuantica a intregului Minte-Inima, urmata de conectarea lui ‘doar cu Mintea’

      vremurile astea sint o exprimare rafinata a vremurilor lui t-rex

  • @Online
    „online a scris pe 17/05/2023 la 14:41
    cind totul e marfa pe lumea asta, in final pe piata va ramane exclusiv T-rex :)), el papand …tot ce misca in jurul lui. in final …Artificializindu se, ca sa nu moara de foame:)))))0”
    https://www.cristoiublog.ro/romania-un-experiment-pentru-folosirea-instit utiilor-de-fo rta-in-jocul-politic/
    „Dinosaurs could understand other visual perspectives, viewpoints – study
    If true, this research challenges a long-accepted belief that higher-level intelligence first originated in mammals long after the dinosaurs went extinct.
    By JERUSALEM POST STAFF Published: MAY 23, 2023 13:08”
    https://www.jpost.com/science/article-743945
    Online…pai d-aia papa T-rex totul…are alta „perspectiva vizuala”…aia cu „editare cuantica”…nu stiu…
    Dimineata Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

    • in afara de om inteligenta se manifesta instinctiv.
      omul isi poate manifesta inteligenta si altfel, ca in cazul lui el are o treaba, in Univers, care e ‘o platforma pentru desavarsirea omului’

      omul, armonizindu se cu Natura, isi armonizeaza mintea cu inima.( adica isi armonizeaza mintea si inima cu Mintea SI Inima Naturii )
      insa daca se departeaza de ea isi armonizeaza mintea cu Mintea ( Naturii ), doar cu ea. atunci cind face asta are tendinta sa creeze ceva, insa creatia lui va fi fix pe dos decit arata Natura, la temelia unei astfel de creatii aflindu se, evident, ‘adevarul Mintii’, care e Antiadevarul, tocmai de asta creatia omului care se armonizeaza doar cu Mintea e o Antinatura, adica un Taram Artificial

      pentru a mai pricepe ce face, omul va trebui sa foloseasca un nou operator logic: Antiadevarul
      ( minciuna e un Adevar, doar Antiadevarul nu e Adevarul )
      in orice caz el se afla la temelia ‘creatiei omului armonizat cu Mintea’ ( Naturii ), doar cu Mintea ), chit ca il va folosi sau nu
      ( asta e si problema fundamentala pe vremurile astea, ca Antiadevarul se piteste in aceeasi curte cu Adevarul,…spre ex dreptul la artificializare e pitit sub hainele drepturilor naturale, ceea ce e…urat:)).
      vrei sa te artificializezi? vrei ca nesimtirea sa fie noul tau bun-simt? bravo! insa fa o …pe talerul tau, in curtea ta, adica in baza drepturilor la artificializare.
      exista un bun-simt al Naturii si un bun-simt propriu Artificializarii( ca e fix pe dos decit bunul-simt al Naturii )
      ti l poti alege ca referinta fix pe cel cu care te armonizezi!, insa …hai sa ramana fiecare in Barca sa.
      mai devreme sau mai tarziu se va ridica unul si va spune: de azi exista Drepturi Naturale si Drepturi Artificiale ( uramand ca cei care imbratiseaza Drepturile la Artificializare sa se miste dupa cum le e dorinta! )
      cum sa spui ca nesimtirea e noul bun simt?!:))))
      nu, nesimtirea e nesimtire, daca referinta e Dreptul Natural, insa ea devine bun-simt in cazul n care referinta e Dreptul la Artificializare ( caz in care toata lumea se misca cu bun-simt:))), atata tot ca folosesc o referinta diferita 🙂 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *