În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Galerie foto: Oficiali de rang înalt din Austria și Ungaria dau semnale de normalitate

Pentru că guvernanții noștri nu dau alte subiecte decât isteria coronavirus, suntem nevoiți să dăm exemple pozitive, de responsabilitate și preocupare față de interesele cetățenilor, din alte țări. Ministrul de Externe și al Comerțului din Ungaria, Péter Szijjártó, nu a stat o clipă locului. A vizitat zeci de țări. Azi, el a avut o întâlnire, la Budapesta, cu miniștrii de Externe din țările vecine, eveniment care a purtat numele „Austria și vecinii săi din est”,  sub motto-ul „Viața a chemat la viață”. Au participat șefii diplomațiilor din Austria, Ungaria, Slovenia, Cehia și Slovacia. Întîlnirea oficială, precum și ieșirea cu barca sunt semnale de normalitate.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *