Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Olguța Vasilescu, despre omul ei de încredere: Are o carieră care a coincis mulți ani cu a mea

Fost jurnalist și consilier a doi miniștri, Cristian Vasilcoiu se întoarce acasă, la Craiova. El candidează pe lista PSD pentru Consiliul Local.

Lia Olguța Vasilescu, candidată la Primăria Craiova spune despre el: „Cristian Vasilcoiu are o carieră care a coincis mulți ani cu a mea. Am fost amândoi jurnaliști la Cuvantul Libertății, în urmă cu 20 de ani, iar în ultimii ani am lucrat împreună la Ministerul Muncii și Parlamentul României. O lungă perioadă s-a dedicat presei, fiind jurnalist la toate televiziunile de știri și la mai multe ziare de interes național. Are simț critic, este de formație jurist și cunoaște transformările Craiovei din ultimii opt ani. Acum candidează pentru un mandat de consilier, făcând din nou parte din echipa cu care voi lansa noi proiecte de dezvoltare a orașului nostru și mă bucură ca voi avea lângă mine o persoană pe care știu ca mă pot baza”.

Jurnalistul, acum candidat, are simțul umorului, iar faptul că a făcut timp de 20 de ani jurnalism de investigație se simte. Sancționează promt toate derapajele Puterii, mai ales pe cele din Ministerul Muncii, condus de Violeta Alexandru, pe care-l cunoaște ca pe propriile buzunare.

Cristian Vasilcoiu și-a rezumat în câteva fraze cariera de până acum: „M-am născut și am crescut în Craiova, unde am debutat, în ianuarie 2000, la cotidianul local Cuvântul Libertății.
Am plecat în București în 2005 și am lucrat la ziare precum Jurnalul Național, Gardianul, Adevărul, Evenimentul zilei, dar și la televiziunile Realitatea TV, B1 TV, Digi 24.
Am fost, apoi, consilier al miniștrilor Muncii Lia-Olguța Vasilescu și Marius Budăi, iar în prezent sunt consilier al secretarului Camerei Deputaților, ați ghicit, Lia-Olguța Vasilescu.
Revin în orașul natal pentru a candida pentru un post de consilier local al municipiului Craiova, evident din partea PSD. Mă regăsiți pe poziția 11 a listei de candidați PSD pentru Consiliul Local Municipal Craiova”.

Este căsătorit și are două fete.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *