Primul tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc în data de 24 noiembrie, iar al doilea tur în data de 8 decembrie. Alegerile parlamentare au loc la 1 decembrie

Olimpiada 2024 e așteptată cu entuziasm în Franța

Nu s-au stins încă prea bine ecourile ediției de vară a Jocurilor Olimpice, găzduite recent, cu mult fast, de Japonia, iar Franța așteaptă, cu entuziasm, viitoarea Olimpiadă de vară ce va fi organizată la Paris tocmai în anul 2024.
Sigur, peste puțin timp, debutează Olimpiada de iarnă din China, dar despre aste am scris deja. Acum, reflectoarele sunt îndreptate către teritoriul francez.

Cele mai noi sondaje arată următoarele concluzii:
Publicul francez este foarte entuziasmat de organizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Paris 2024.

Un sondaj efectuat în urma Jocurilor Olimpice Tokyo 2020 a constatat că 82% dintre francezi sunt în favoarea găzduirii Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Paris 2024, în timp ce în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani există un sprijin masiv, de 92%. Dacă mă întreabă pe mine cineva, ce părere ai matale, voi răspunde că, la noi acasă, toți suntem vorbitori de limbă franceză și sperăm că, dacă vom fi sănătoși, vom participa direct la competițiile preferate. Unii, în calitate de spectatori, alții, de gazetari, alții, de oameni care asigură arbitrajul și alții chiar să concureze.

Tokyo 2020 a făcut, de asemenea, o mare impresie, 80% dintre francezi bucurându-se de sărbătoarea organizată de Paris 2024 în timpul ceremoniei de închidere din capitala Japoniei. Poate vă mai amintiți că la ceremonia de închidere a JO din Japonia a fost efectuată o transmisie directă de la Paris. Extraordinar ce s-a putut vedea acolo!
Dar, până în 2024, a venit brumărel 2021 cu bucuriile și tristețile lui. Să gustăm din plin bucuriile, iar tristețile să le depășim cu grație.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *