Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Olimpiada bizară: Mâncarea care coboară cu liftul din tavan

Multe lucruri ciudate am văzut și se pot închipui în universul olimpic din China. Dar, asta m-a lăsat cu gura căscată. În marea sală de mese, unde locurile sunt individualizate prin plăci de plastic transparent, tava cu mâncare vine frumos din tavan pe un lift minuscul direct în fața ta. Unde am ajuns cu tehnologia!

La o altă linie de servire a produselor destinate a fi băgate în stomac, acolo suntem obișnuiți să vedem doamne cu forme generoase ce ne pun mâncare în farfurie, nu e nici țipenie de om. Dar, absolut nimeni! Totul este rezolvat de roboți. Ei prepară, ei împachetează, ei livrează pe fereastra care se deschide doar după ce ai scanat bonul. Dovada că ai plătit, ori faci parte din delegațiile oficiale prezente la concurs.

YouTube player

Dar, stimați cititori, nu vreau să vă șochez de tot, așa că trecem cu arme și bagaje în realitatea previzibilă.

Românii au făcut deja primele antrenamente!

Sportivii tricolori din cele două sate olimpice de la Zhangjiakou și Yanqing au avut duminică primele antrenamente pe pârtiile de concurs.

Fondiștii Paul Pepene, Timea Lorincz și Raul Popa, antrenor Daniel Borca, au făcut câteva ture de recunoaștere a traseului în baza aflată la o altitudine de 1721 m. Paul Pepene abia așteaptă ceremonia de deschidere, e mândru că a fost desemnat purtător de drapel alături de Raluca Strămăturaru.

La Yanqing, schiorii de alpin Maria Constantin și Alexandru Ștefănescu, antrenori Andrei Szilagyi și Alexandru Barbu, au urcat Muntele Xiaohaituo și au descoperit un domeniu schiabil impresionant la peste 2000 m altitudine. Construcțiile, pârtiile, rețeaua de gondole și șoseaua care urcă până la 1600 m sunt uimitoare, informează COSR. Chinezii au construit în 5 ani bazele olimpice.
Sper ca în textul următor să vă dau noi dovezi din universul bizar al olimpiadei chineze de iarnă, ediție 2022.

În fotografia alăturată, hotelul unde se vorbește câte o limbă în fiecare cameră.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *