Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Olimpiada bizară: Românii au ajuns la Beijing 2022 cu 121 de zile mai devreme

Stimați cititori, astăzi revenim la tema olimpiadei bizare cu un subiect incredibil. Primii reprezentanți ai României la ediția de iarnă la Jocurilor Olimpice de la Beijing 2022, au ajuns la destinație cu 121 de zile înainte de ziua festivității de deschidere. Citesc documentele și nu îmi vine să cred.

Ce poți face patru luni de zile până la aprinderea flăcării olimpice pe stadionul mare din China? Mă întreb și eu.
Te pregătești, dar cât timp? Te acomodezi, dar cât timp? Pentru ce nu au mers acolo acum doi ani? Să o înceapă din vreme.
Dacă veți citi rândurile de mai jos, veți înțelege paradoxul.

Primii sportivi tricolori care testează bazele olimpice din China, cu 4 luni înaintea începerii JO Beijing 2022, sunt componenții lotului olimpic de bob.
Mihai Tentea, Ciprian Daroczi, Raul Dobre, Cristian Radu, Mihai Păcioianu și antrenorul Iulian Păcioianu sunt deja la Yanqing, unde se află pista pentru bob, sanie și skeleton.

Antrenamentele și competițiile test sunt programate timp de trei săptămâni. Apoi ei vor reveni acasă pentru a se duce din nou în China pentru competiția în sine.
Aha! Abia acum am înțeles. Deci e vorba de testare. Iată și imagini de la fața locului, în afară de cea cu sportivii români.
Deci au sosit în 6 octombrie și stau trei săptămâni. Succes, sportivilor! Acomodare bună!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *