Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Olimpiada bizară: Viața trăită pe ghețar

Pe parcursul pregătirii sportivilor pentru Jocurile Olimpice de iarnă, Beijing 2022, apar cele mai ciudate momente. De pildă, unii sunt puși în ipostaza de a trăi pe un ghețar. Eu, care tânjesc tot anul după căldura de pe nisipul fierbinte al litoralului, nici nu pot să mă gândesc la așa ceva.

Mi-a pus cineva o întrebare de o sută de puncte. Dacă mi-am imaginat cum ar fi viața trăită pe un ghețar? Vă mărturisesc faptul că activitatea cotidiană de jurnalist m-a pus în cele mai diferite ipostaze, dar nu am avut până acum ocazia să formulez acest semn de întrebare. Chiar, cum o fi?
În rândurile de mai jos veți avea ocazia să trăiți o asemenea experiență.

Componenții lotului olimpic de schi fond: Paul Pepene, Timea Lorincz, Petrică Hogiu, Raul Popa și Florin Dolhăscu sunt la peste 2700 m altitudine, pe ghețarul Dachstein, din Austria. Alături de ei sunt antrenorii Daniel Borca, Ioan Poponeci și fizioterapeutul Adrian Bulea.
Antrenamente, refacere, odihnă și …. antrenamente, teste, refacere, odihnă. Un singur obiectiv: calificarea la Jocurile Olimpice de la Beijing 2022.

De săptămâna viitoare, schiorii tricolori se mută, pentru aproape o lună, la Livigno, Italia. Competițiile de calificare pentru Beijing 2022 încep din 27 noiembrie și se încheie pe 19 decembrie pentru schiorii de fond.
Cel mai valoros sportiv român, Paul Pepene va lua startul în fiecare săptămână și în Turul de Schi.
Spor la antrenamente și mult succes în competițiile de calificare!

Deci, am înțeles, oamenii ăștia trăiesc pe un ghețar doar pentru că visează la o comportare cât mai bună la apropiata ediție a Jocurilor Olimpice de iarnă din China, cunoscute sub numele Beijing 2022.
Suntem alături de ei.
În cele două imagini sunt Timea și întregul lot de schi.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *