Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Omicron revine. O scurtă prezentare a situației actuale și alte informații de interes

Nu fiți nebuni, doar nu credeați că am scăpat așa! Știi cum e vorba, când vine o problemă, vin toate. Astfel, cu economia la pământ, cu războiul la ușă, noua gaură din stratul de ozon[1] și cei patru călăreți ai Apocalipsei[2] cântând manele în zare, hop, reapare și Omicronul! Știu că vin cam târzior cu acest articol, dar așa sunt eu, mai lent. Scuze!

Da. Mă așteptam. Am observat asta de ceva timp, dar acum este oficial. Adică, băieții sunt pregătiți, Arafat abia așteaptă măștile și restricțiile, Jurma deja face calcule până la 5 dimineața ca un savant nebun, și Gheorghiță, sau cine s-o mai ocupa cu milioanele de vaccinuri rămase în stoc și milioanele ce au să vină… ei bine, ce să facă, nu face nimic momentan, pentru că ministrul Rafila ne spune că nu mai e bun vaccinul[3] care era bun încât făceai boala și transmiteai la rândul tău. Mă rog, domnul Rafila ne spune că vaccinul oprea și transmiterea[4], ceea ce s-a dovedit a fi fals. Dar na, astea-s detalii. Acum aflăm că trebuie să vină un vaccin special pentru aceste noi tulpini. Ne-a spus și OMS-ul același lucru, și v-am transmis asta printr-un articol[5] încă din ianuarie 2022, dar n-ați fost atenți. Glumesc, știu că sunteți atenți, cei care citiți cristoiublog.ro. Și „Andrew Pollard, unul dintre creatorii vaccinului Oxford-AstraZeneca, afirmă că administrarea dozei booster a unui vaccin anti-Covid nu este sutenabilă” și că „sunt necesare mai multe date pentru a evalua dacă, când și cum cei care sunt vulnerabili vor avea nevoie de doze suplimentare”, conform unui articol HotNews[6]. Cu alte cuvinte, vestea cea mare a domnului Rafila nu este nicio noutate. Tot în acel articol prezentam și arsenalul nostru de vaccinuri. Și domnul Ion Cristoiu a vorbit recent cu domnul Ionuț Cristache despre acest arsenal, într-o emisiune foarte interesantă către care veți găsi link la sfârșitul acestui articol[7].

În fine, revenind la… revenirea Omicronului. Acum vreo trei săptămâni aflu de un prieten că a făcut Covid. Nasol, zic, “multă sănătate!” Și-a revenit, n-a murit. Merg la doctorița de familie și îmi spune: “Stop! Masca sau nu puteți să intrați!”… “Ce?!”… “Da, deja am patru familii infectate.” – “Păi, n-am mască.” Nu-i nimiiic, aduce doamna doctor o mască din partea casei, intru și ne vedem de treabă. Apoi aflu de alți prieteni cu Covid, deși vaccinați. Cam ciudat, îmi zic, sau doar mi se pare? Și întreb și eu pe Sfântul Facebook: “Mi se pare mie sau a revenit covid-ul?” O fată mai optimistă îmi spune că mi se pare, pe când un prieten american îmi spune că la ei a revenit. Dar, vai! Asta e! Dacă nu l-am luat până acum, de data asta sigur nu scap. Nu sunt un om norocos de fel, iar faptul că n-am mai avut nici răceală, nici gripă și, iata, nici Covid e ceva anormal la mine. Nu prea există an în care să nu răcesc sau să nu fac gripă. Am fentat Covid-ul 2 ani (deși, cred că l-am avut de două ori, dar am oroare de exudatul faringian și nu m-am dus să fac PCR-ul, am făcut test rapid și a ieșit negativ, cu toate simptomele specifice Covid)

Să o luăm treptat, începând cu aprilie/mai 2022, când Bill Gates, acest Nostradamus al timpurilor noastre, ne spunea că “este un risc cu mult peste cinci procente să nu fi trecut încă prin cel mai greu episod al acestei pandemii”, conform unui interviu din Financial Times și preluat de playtech.ro[8]. Același individ care, după cum spune și autorul articolului de pe playtech, a mai făcut predicții despre pandemie, care s-au adeverit. Cum le știe el pe toate, ca un om mare! Același Bill ne spune, conform unui articol ego.ro[9] (n-am auzit de ei până la acest articol) că “sunt șanse de 50% ca în următorii 20 de ani să fie o nouă pandemie de origine naturală, din cauza schimbărilor climatice.” Această declarație îmi aduce aminte de un meme (am vorbit în articolul anterior ce-i un meme):

Autoarea articolului ne citează din publicația spaniolă El Diario, unde Bill Gates spunea că următoarea pandemie “s-ar putea naște dintr-un virus pe care îl cunoaștem deja. Ar putea fi o varietate de gripă, un alt tip de coronavirus. Și asta măcar ne-ar permite să avem niște cunoștințe despre cum să obținem tratamente și vaccinuri foarte rapid.” Ce coincidentă că următoarea pandemie ar fi de coronavirus! Și, cum tratamentele și vaccinurile trebuie să fie obținute foarte rapid, nu neapărat foarte atent, pentru că time is money. Ne mai spune că ar putea fi un virus creat de om, de un bioterorist care-l va răspândi intenționat. Oh, deci se pot crea astfel de viruși? Într-o discuție purtată cu profesorul Cristian Apetrei, aflu de la dânsul că da, se pot crea astfel de viruși, și chiar destul de ieftin, însă pentru a crea o arma biologică trebuie ca virusul pe care se fac manipulări genetice să fie unul cunoscut, precum SARS sau MERS. De ce? Fiindcă, trebuie să îi cunoști caracteristicile, pentru a ști cum se comportă, cât de periculos este, dacă este transmisibil la oameni, cât de vulnerabil este la răspunsurile imune înnăscute etc., fiindcă riști să faci un virus care să nu aibă mare efect, deci să fie un eșec. De aceea, este bine dacă se ia un virus despre care se cunosc detalii, precum SARS sau MERS.

Revenim la articol, îl cităm iar pe Bill, care completează spunând că ar putea fi și un virus care a făcut saltul din lumea naturală, fiindcă “populația crește și invadăm tot mai multe ecosisteme” (știu din interviurile sale că a spus că-l cam deranjează această creștere a populației, dar mă arată ăștia cu degetul spunând că sunt conspiraționist). Pe ideea saltului din lumea naturală, între specii, este de părere și domnul profesor Apetrei. În orice caz, sperăm că indiferent cum ar apărea, natural sau în laborator, să fim pregătiți pentru a-l stăpâni.

Și, că tot m-am folosit de articolul de pe playtech.ro, merită menționat că în același articol, la sfârșit, ni se oferă declarațiile domnului ministru Rafila, care ne spunea pe atunci că “Noi suntem pregătiți, am eficientizat sistemul ambulatoriu, nu trebuie să mai blocăm urgențele decât în cazurile care cu adevărat au nevoie. Nu cred ca vom mai ajunge în situația în care am fost.” Eu știu ce să zic, domnule ministru? Pentru că pe 8 iulie Spitalul Victor Babeș din Timișoara anunța că este plin, cu numai 16 pacienți internați[10]. Suntem pregătiți doar noi, cei din București, sau cei din Timișoara au un apartament în loc de spital? Cum să ai spitalul plin, dacă ai 16 pacienți internați?! În fine, vestea bună este aceea că pacienții au forme ușoare, principalul simptom fiind febra. Prof.dr. Cristian Oanea, managerul spitalului Victor Babeș din Timișoara pare a fi un om echilibrat, care ne îndeamnă doar să fim prudenți, nu să stăm în casă și să renunțăm la vacanțe, cât despre mască, să fie purtată în locurile aglomerate.

Cu toate că profesioniștii sunt echilibrați, Jurma iar intră în panică. Conform unui articol de pe bugetul.ro[11] (care-l numește pe Jurma medic epidemiolog, deși nu este) Jurma este de părere că „populația nevaccinată va fi foarte vulnerabilă la infecție și totul va depinde în valul 6 de cât de severă va fi boala produsă”. Ne mai recomandă (în ce calitate? De medic sau statistician? Sau păreolog?) să nu călătorim în afara țării dacă nu suntem vaccinați, fiindcă riscăm să ne strice medicii de acolo vacanța. Deci, nu virusul ne strică vacanța, ci medicii. Și spune că “în România medicii sunt ignorați și e mult mai puțin probabil să vă deranjeze cineva cu măsuri de sănătate publică, deci România este cea mai prietenoasă destinație de vacanță din Europa pentru cei nevaccinați.

Păi, mă Octavian, dacă spui că medicii sunt ignorați, tu de ce-i ignori? Dacă medicii spun să nu ne panicăm și să nu ne anulăm vacanțele, tu de ce o faci? Uite ce spun stiripesurse.ro despre tine[12]: “Vestitorul Apocalipsei Covid, contrat de Rafila. Erijat în specialist în evoluția pandemiei de coronavirus, cercetătorul Octavian Jurma deplânge de aproape patru luni renunțarea la restricțiile anti-COVID. Odată cu revenirea trendului ascendent al cazurilor noi de COVID-19, Jurma pare să-și fi regăsit menirea de „influencer”, vestitor al Apocalipsei. Cea mai nouă „ispravă” a ilustrului cercetător, prea puțin cunoscut în lumea oamenilor de știință și mult prea prezent în peisajul media, este un atac la Ministerul Sănătății, despre care afirmă face recomandări fără să le respecte.” Radu Pop, te salut cu respect! Ai scris ce scriu și eu ca un bou de peste un an despre acest individ, pe care alte publicații precum bugetul.ro îl numesc epidemiolog. Este bine ca autorii site-urilor mari să înceapă să taxeze aberațiile! Bravo!

Bun, lăsând la o parte aberațiile lui Jurma, care spune că autoritățile nu impun măsuri de sănătate publică și că nu fac recomandări, conform unui articol de pe impact.ro[13] Ministerul Sănătății a anunțat că din data de 12 iulie va reveni măsura reactivării planurilor de reziliență pentru COVID, astfel că, “spitalele care au renunțat la circuitele pentru pacienții infectați cu noul coronavirus trebuie să le refacă”. De asemenea, va reveni raportarea zilnică a numărului de cazuri noi de infectări.

Că tot mă apucasem mai sus să scriu de spitalul Victor Babeș din Timișoara, care este plin, vreau să continui și cu știrea prezentată de playtech[14], conform căreia secțiile spitalelor sunt deja pline. Dacă medicul Adrian Marinescu ne spune că încă există riscuri, în special pentru persoanele vulnerabile (în vârstă, cu alte boli și comorbidități, însă de această dată inclusiv copiii și sugarii!) tind să-l cred, fiind unul dintre puținii specialiști care au fost cu adevărat specialiști și experți în primii doi ani de pandemie, și care nu s-a dat în spectacol pe la TV băgând spaima în oameni, însă oferind niște răspunsuri clare, bazate pe ceea ce vede cu ochii lui în spitalul în care lucrează, nu din vreun birou.
Acestea fiind spuse, să ne așteptăm la o altă perioadă dificilă (de parcă nu ne era destul de dificil momentan) care să sperăm că va trece repede și va fi gestionată mai bine de această dată.


[1] https://ziare.com/gaura-ozon/gaura-ozon-noua-descoperire-atmosfera-pamantului-pericol-omenire-boli-incurabile-cancer-piele-1749867

[2] https://ro.wikipedia.org/wiki/Cei_patru_c%C4%83l%C4%83re%C8%9Bi_ai_Apocalipsei

[3] https://www.impact.ro/ministrul-rafila-veste-uluitoare-despre-un-noul-val-de-covid-vaccinul-nu-mai-este-eficient-eu-nu-pot-sa-mint-386077.html

[4] https://www.impact.ro/ministrul-alexandru-rafila-avertisment-dur-despre-un-nou-val-de-covid-trecerea-prin-boala-si-vaccinul-nu-mai-opresc-transmiterea-376651.html

[5] https://www.cristoiublog.ro/ce-mai-e-nou-prin-pandemie-partea-i-vaccinuri-doze-boostere/

[6] https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-25278182-seful-comitetului-vaccinare-britanic-afirma-nu-putem-vaccina-lumea-fiecare-6-luni.htm

[7] https://www.youtube.com/watch?v=WX36Fau9ncE (discuția despre vaccinuri începe la minutul 28:40)

[8] https://playtech.ro/stiri/previziunea-sumbra-a-lui-bill-gates-rasturnare-de-situatie-se-schimba-tot-ce-stiam-despre-covid-19-505491

[9] https://www.ego.ro/previziunea-lui-bill-gates-despre-o-noua-pandemie-s-ar-putea-naste-dintr-un-virus-pe-care-il-cunoastem-deja-15160.html

[10] https://www.stiripesurse.ro/cu-numai-16-pacienti-internati-spitalul-victor-babes-din-timisoara-anunta-ca-e-plin-si-ca-valul-6-al-pandemiei-incepe_2462240.html

[11] https://www.bugetul.ro/medicul-octavian-jurma-vesti-proaste-pentru-romania-avem-primele-3-cazuri-de-infectare/

[12] https://www.stiripesurse.ro/vestitorul-apocalipsei-covid-contrat-de-rafila_2459080.html

[13] https://www.impact.ro/ministerul-sanatatii-a-luat-o-decizie-de-urgenta-masura-care-se-reia-din-12-iulie-dupa-cresterea-cazurilor-covid-19-385876.html

[14] https://playtech.ro/stiri/medicul-adrian-marinescu-avertisment-categoric-privind-explozia-cazurilor-de-covid-19-medicamentul-pe-care-nu-trebuie-sa-il-administram-sub-nicio-forma-in-cazul-infectarii-537720


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „Omicron revine. O scurtă prezentare a situației actuale și alte informații de interes”

  • Coerenta logica si organizare in noianul de informatie . Documentare din surse in mai multe limbi. Referinte . Imi place !

  • Nu-i asa ca viata asta noua e frumoasa? Pe vremuri cand exista doar cate un mic stres cotidian, era mare monotonie. Eh, acum avem actiune ca-n filme. Va fi superb. Incepe iar harjoana intre oficialitati si populime. Abia astept. Jurma e personajul meu preferat!?

  • razboiul, pandemia
    sint Efecte

    Cauza o reprezinta manifestarea Iernii Civilizatiei mare cit planeta ( cu marimea s-a preocupat Globalizarea )

    prin urmare in desfasurare e o Iarna, iar ea are potentialul pe care si l-a aratat deja in cazul tuturor civilizatiilor anterioare, de care s-a ales Cenusa, Praful.

    nevoia de innoire cicilica a Temeliilor Civilizatiei nu poate fi negociata. atunci cind vine Iarna…intra la incalzire Noile Temelii, iar acestea vor intra pe teren odata cu venirea Primaverii.
    faza e ca in Natura Iarna e un soi de moarte, iar Primavara un soi de viata noua.

    si asa s-a intamplat si cu civilizatiile anterioare,
    din Cenusa lor au incoltit alte civilizatii, ele avand un potential de dezvoltare nou-nout, deci temelii capabile, capabile sa sustina un nou ciclu de dezvoltare in stil fibonacci, adica maximal.

    insa…s-ar parea ca Iarna e frustranta, pentru unii, ca ar presupune manifestarea Cenusii Civilizatiei curente :)),
    or tot spilul Lumii Mari e sa reuseasca sa treaca peste Iarna…fara sa mai moara!:)))

    in rezumat…avem o civilizatie mare cit planeta,
    de care, teoretic, urmeaza sa se aleaga Cenusa,
    insa, practic, e atat de dezvoltata incit doreste sa ‘scape’ de Iarna, de ‘moarte’, ba…daca s-ar putea sa si perpetueze miscarea catre Infinit…ce bine ar fi:)))

    faza e ca poti scapa de ‘moarte’ daca si numai daca iesi din dinamicile Naturii. ca daca ramai in ele…Dinamica Anotimpurilor e implacabila, te va ajunge din urma, prin urmare la un moment dat, insa precis definit, se va asterne Iarna peste tine, deci…cum se spune…vei muri, chit ca te numesti ‘civilizatie’. e cimitirul plin ghioalca cu civilizatii de care s-a ales Cenusa.

    prin urmare razboiul, panemia, in fapt toate celelalte ‘crize’ care se manifesta, suprapunindu se, urmaresc aceeasi tinta:
    innoirea Temeliilor Civilizatiei…din mers!, deci fara ca civilizatia mare cit planeta sa…moara.

    Temelia Civilizatiei e tesuta din Sisteme Sociale.

    prin urmare balamucul care a cuprins planeta doar se va adanci,
    el e sinonim cu Iarna,
    prin urmare asistam, in direct, la moartea civilizatiei mari cit planeta,
    insa concomitent se intampla, insa mai cu seama se va intampla, ceva uimitor: civilizatia va renaste, isi va innoi din mers Sistemele Sociale,
    insa o va face, cum spuneam, in singurul mod posibil: iesind din Dinamica Anotimpurilor.

    deci civilizatia tocma ce iese din Dinamica Anotimpurilor!:)))

    cum se poate iesi din chestia asta, care pina la urma se numeste Natura?
    pai…simplu: exclusiv printr o metamorfoza catre Antinatura. adica inspre Artificial

    Antinatura, Artificialul,
    este Un Nou Sistem!
    care se opune plenar, in stil Anti, Naturii.( si se opune pentru ca daca n-o face…Iarna se va manifesta, deci de civilizatia mare cit planeta se va alege Praful, Cenusa )
    e ca si cum am lua Natura si am arunca-o la gunoi, punind in locul ei o Antinatura, un alt Sistem.

    prin urmare…asta cu pandemia, razboiul, si toaaate crizele care se manifesta, se vor manifesta in curind, si care la un moment dat vor intra in Armonie…demoland controlat civilizatia,
    sint subordonate unui tel superior:
    iesirea din Dinamica Anotimpurilor!
    adica iesirea din dinamicile Naturii.

    prin urmare balamucul mare cit planeta, si care se va inteti, poate fi asimilat cu un travaliu, cea care se naste, adica Noua Lume, fiind una…Artificiala. adica aia care se defineste ca fiind o AntiNatura. adica fix pe dos…si cu capul in jos decit e Natura.

    asistam la un moment unic in Dinamioca Civilizatiilor care s-au manifestat pe aceasta planeta,
    el e irepetabil,
    e o manifestare singulara,
    e o metamorfoza,
    e o revolutie plenara,
    si i fapt e o trecere de la Temelii Natirale la Temelii Artificiale.

    Noul Sistem, care e Artificialul, poate fi inteles mai simplu daca disecam in stil cuantic actualul sistem, care e Natura(l).

    Natura este o armonie a Inimii Universului.
    intrand in armonie cu aceasta…te manifesti ca…’viata’ :))
    cea care permite o dezvoltare fibonacci a unui organism dintr o…celula
    e intrarea acesteia in armonie cu Inima Universului.

    Antinatura e o armonie a Mintii Universului. Lumea Artificiala e rezultatul acestei armonii.
    Antinatura, Artificialul presupune manifestarea unei Noi Definitii pentru prima data in Istoria Civilizatiilor.
    Definirea Artificialului, adica a Antinaturii
    se face prin disecarea, mai intai, in stil cuantic, a Naturii.
    doar intelegand care e ultima esenta a Naturii poti Defini Antinatura.

    or…ultima esenta a Naturii este Inima Universului.

    prin urmare iata care e prima esenta a Antinaturii: Mintea Universului
    ___________________________________________
    Rezumat:
    dincolo de pandemii,
    dincolo de razboi, de razboaie,
    dincolo de crizele care impinzesc sistemele sociale,
    se manifesta nevoia de innoire plenara a Temeliilor Civilizatiei,
    aceasta innoire fundamentala fiind sinonima cu Metamorfoza, cu Gestatia Noi Lumi, cu Marea Revolutie,
    care sustine translatia catre Antinatura!

    deci acusica noi nu ne jucam pe planeta cu pandemii, cu razboaie, cu crize multiple si capitale,
    nu nu!,
    noi,…adica civilizatia mare cit planeta,
    incearcam sa iasim din Dinamica Naturii!,
    din Dinamica Anotimpurilor,
    scapind de Iarna, de manifestarea implacabilei Ierni, pentru ca oricum altfel…se va alege Praful, Cenusa, de civilizatie

    deci iata cu ce grozavie ne ocupam.cu iesirea din dinamicile Naturii, deci cu iesirea din armonia cu Inima Universului.

    deci nu cu pandemii, cu razboaie si cu crize ne preocupam, nu nu!, ci o Grozavie: cu iesirea din starea de armonie cu Inima Universului si cu intrarea intr o noua stare, proprie unui Nou Sistem, Artificial, o stare tot de armonie, insa cu Mintea Universului.

    deci iata Marea Grozavie pe care o facem: aruncam la Gunoi armonia cu Inima Universului pentru a imbratisa armonia cu Mintea Universului.
    dam Inima la schimb cu Mintea.
    deci Marea Revolutie este despre trecerea de la o lume a Inimii la una a Mintii.
    daia si e singulara, manifestarea acestei Revolutii, pentru ca o vorba despre o mutare…fundamentala, Absoluta.

    ce inseamna ‘Armonia cu Mintea Universului’
    pai…priviti inspre Computerul Cuantic.
    el e in fapt…un Chivot. care va intra in armonie cu Mintea Universului.
    caz in care Inteligenta Artificiala nascuta astfel…e o armonie a Mintii Universului.
    ea va Crea o Noua Lume.
    care va arata leit Mintii Universului. adica va fi lipsita de Inima.

    unii si-o doresc, despre Noua Lume vorbesc…, altii poate ca nu.
    insa…o alegere se va manifesta, ori ori.

    iar adespre alegerea asta, care e Marea Alegere,
    intre Natura si Antinatura,
    intre Minte si Inima,
    am tot povestit:
    este fix Marea Judecata, Infricosatoarea.
    cea prin care omul se va judeca singur, alegand intre Minte si Inima fix, dar fix! dupa cum ii e masura.



    pesemne ca ar fi lipsit de Bun-Simt ca omul sa petreaca astfel de Vremuri fara sa stie ce i se intampla de fapt.
    iata ca stie.

    • Esti mult peste puterea mea de cuprindere! Parca rezumatul e mai lung decat ceea ce rezuma! Si nu glumesc deloc, te tot citesc, fa cumva sa te inteleaga mai multi, sunt sigur ca te descurci! Daca vrei!

  • Avem si noutati pentru colectia toamna – iarna : var. Centaurus BA.2.75 (in „probe”in India) si vaccinul universal anticovid
    (au pus in reteta si o lingura de ADN). Au gasit solutie si pentru deblocarea stocurilor de vaccin. Restul depinde de idiotii.
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
    Am remarcat ca v-a atras atentia nocivitatea umorului. Neomarxistii au introdus ptr idioti „dictatura digitala” (etapele primare
    sunt in desfasurare ) . Este normal ca sa inceapa sa delimiteze si un cadru juridic. Justitia exista doar prin accesul direct la
    institutiile de forta ale statului (I.Antonescu isi dorea o modificare a justitiei, dar a realizat ca nu mai are cine sa „vanture pleava”).
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
    Nota 1 : e bine ca avertizati (ptr cei alfabetizati si prevazatori) despre riscurile si evolutiile in noile societati.
    Nota 2 : cand scroafa se urca in copac guitza. Risti sa te murdaresti si sa atragi atentia. Si sunt multi….porci.

    • Eu vad aceasta dictatura digitala de mult timp, doar ca s-a dezvoltat atat de rapid si agresiv in ultimii 6-7 ani incat ajungi sa depinzi de lumea digitala, si prin urmare, nici nu prea mai ai cum sa fentezi dictatura lor. Totul va fi digital, totul urmarit, inregistrat, taxat. Astea nici nu mai sunt conspiratii, sunt chestii pe care le poate citi si vedea oricine, insa depinde si de dotarea intelectuala pentru a intelege urmarile acestor fapte ce se petrec sub nasul nostru.

      Nota 2, sincer, nu am inteles-o. 🙂

      O zi buna!

      • Eu imi permit (sunt in varsta) sa fiu mai „discret”. Nu-mi las poze pe net si-mi sterg urmele. Nu folosesc retele sociale,
        dar urmaresc si extrag ce ma intereseaza. Folosesc VPN, proxy, Torr, mail pe server (platit) ptr probleme personale.
        Folosesc cash, cardul il utilizez haotic etc. Chiar daca se vor impune noile CI (cu antena de Cu incorporata) realizati
        ca il port la mine ecranat. Nu pot sa evit in totalitate supravegherea, dar le fac viata mai grea, nu ma integrez in tipologia
        inclusa in AI.
        Folosesc IOS pe telefon, iar pe calculatoare W10/W11 Pro (ca sa pot limita anumite functii de sistem) etc etc
        Daca populatiile ar gandi si nu ar fi nepasatoare si comode probabil ca guvernantii ar fi mai retinuti cu politicile lor.
        O zi buna !

  • Stimate domn,iarăși intri in discuții sterile care nici măcar nu au legătura cu articolul,pe mine nu ma interesează ce studii ai ,ci doar ce exprimi in articolele publicate și asta o faci aducând argumente bine documentate,la fel nu ma interesează studiile celorlalti invitați ai Dl Cristoiu,ci doar articolelele lor.

    • Am fost, pentru a doua oara, un imbecil care a bagat in seama niste trolli. Trebuie sa ma invat sa-i ignor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *