Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

ONU a postat un steag al grupului Antifa, susținând că organizația de extrema stângă este „libertate de expresie”

ONU face azi propagandă publică unui grup al urii, situat la extrema stângă politică: după ce „experții” de la Organizația Națiunilor Unite (ONU) au șocat în 2015 când, prin directoarea Monica Beg (UNODC) au încercat să obțină dezincriminarea posesiei și consumului drogurilor, organizația globalistă recidivează: pe 19 iunie 2020, Biroul Națiunilor Unite din Geneva a postat pe contul oficial Twitter un steag al grupului de extremă stângă Antifa, devenit mai cunoscut după organizarea sistematică a unor proteste violente neo-marxiste, dar și a unora atacuri împotriva unor politicieni opozanți.

Mesajul ONU Geneva exprima „îngrijorări”

… asupra faptului că administrația Trump vrea să desemneze Antifa ca „organizație teroristă domestică” și susținea că grupul de „protestatari anti-fasciști”, care vin la „proteste” pe care le organizează cu măști, sprayuri paralizante și bâte, reprezintă „libertate de expresie”.

Printre „experții” ONU citați pe Twitter se număra irlandeza Fionnuala Ní Aoláin, unul dintre roboțeii asamblați la training-urile lui Soros (lucrează pentru un program al fundației-fanion Open Society) care este și „raportor special” pe „drepturile omului” (sic!-n.n.): azi, „drepturile omului” sunt mutate puternic spre extrema stângă, mai spre socialismul științific. Este de menționat că Twitter nu a luat nicio măsură pentru înlăturarea mesajului.

Două zile mai târziu

… în 21 iunie 2020, în urma protestelor internaționale, ONU Geneva a șters postarea. În acest context, probabil că statele guvernate de democrație și care nu sprijină extremismul politic, ar trebui să înceapă să ia în calcul reducerea sau suspendarea finanțărilor către ONU- un colos globalist nereformat, greoi și plin de funcționărime bine plătită, dar care apare în ultimii ani doar ca vehicul de propagandă pro-globalistă și anti-semită, respectiv ca structură care și-a pierdut rolul inițial- cel de forum de dezbatere și de cooperare pentru națiunile lumii.

Postarea ONU Geneva venea

… la exact doi ani după ce cristoiublog.ro întreba Serviciul Român de Informații (iunie 2018) dacă, în opinia sa autorizată, sectorul non-guvernamental poate să furnizeze riscuri pentru securitatea națională și dacă finanțarea din exterior a unor campanii împotriva guvernului României poate reprezenta un risc major pentru țară. Întrebarea venea într-un context clar, în care publicațiile cristoiublog și „Evenimentul zilei” prezentaseră cazuri când ONG-urile, părăsindu-și rolul lor fundamental, au devenit frecvent vehicule pentru terorism, globalizare forțată, ideologii extremiste, chiar arme sau insurecții „la palate”. La acea vreme, primeam de la SRI un răspuns împănat cu legi și paragrafe, din care rezulta că „tefelismul” („tinerii frumoși și liberi” – nota bene) românesc este „libertate de expresie și bătaie cu flori”.

Invocând prevederi

… ale Legii Securității Naționale (sic!), SRI ne-a transmis în 2018 că unele fapte prevăzute de legiuitor nu pot fi interpretate sau folosite în scopul restrângerii sau interzicerii dreptului de apărare a unei cauze legitime, de manifestare a unui protest sau dezacord ideologic, politic, religios ori de altă natură. Ceea ce, în esență, este adevărat. Cristoiublog.ro a fost confirmat, însă, de evoluția evenimentelor politice ulterioare, cu cazuri la limita legii sau cu încălcarea ei, în care nicio libertate de expresie nu mai putea fi invocată și în care au fost hărțuite în stradă personalități politice sau mitinguri ale unor partide politice (e.g. PSD), respectiv au fost încălcate sau vandalizate proprietăți private sau instituții publice. Autorii au fost „grupuri de presiune” care au împrumutat fidel din metodele grupurilor Antifa – „rezist” din SUA sau Europa.

În viața reală

… grupurile gemene cvasi-troțkiste „rezist” și Antifa nu au personalitate juridică, dar comunică prin social-media sau în „cluburi” restrânse, se prezintă întotdeauna ca „societate civilă” și sunt sprijinite printr-o rețea de ONG-uri care reprezintă interfața între finanțator și „mușchii” din grup. Unul dintre cele mai importante evenimente ale României politice din 2018 (mitingul „tefelismului” consacrat ca Miting al Diasporei) a avut, potrivit euro-parlamentarului Cristian Terheș (PNȚCD, care este și cetățean american) și „invitați” din grupuri extremiste occidentale: „Dincolo de filme si ficțiune, realitatea este că Antifa a fost și în Piața Victoriei (București – n.n.) pe 10 august 2018, unde a folosit aceleași tactici ca în SUA: de exemplu, au fost folosite persoane inocente din Piață pe post de scuturi umane”, a declarat exclusiv pentru Cristoiublog.ro, euro-parlamentarul Terheș.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „ONU a postat un steag al grupului Antifa, susținând că organizația de extrema stângă este „libertate de expresie””

  • Am trăit în Irlanda mai mult de șase ani precum și in multe alte țări. Irlandezii sunt printre cei mai prosti oameni din lume.

  • Ce e ONU azi?
    Nimic, dar un nimic care costa si nu putin.
    De fapt de la infiintare nu a facut nimic.
    Si cand a incercat sa faca ceva, a iesit prost.
    Suedezii Folke Bernadotte si Dag Hammarskjold, care au incercat, primul sa rezolve conflictul israeliano- palestinian si al doilea,razboiul congolez au fost asasinati. In Cipru ONU nu a rezolvat nimic, in fosta Iugoslavie, la fel.
    In zilele noastre,un aristocrat italian( cam astora le plac functiile popoase de la ONU) Stafano di Mistura se agita sa rezolve ceva in Siria. Timp si bani pierduti.
    Si atunci?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *