În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Operațiunea Ambulanța văzută de Victor Ciutacu

Pe pagina sa personală de Facebook, Victor Ciutacu a scris astăzi, 19 iulie 2020:

„- ambulanțele sclipesc în soare. ceea ce ne arată o metropolă foarte curată. deci Gabriela Firea a rezolvat poluarea masivă, iar Streinu-Cercel a băgat garaju-n carantină
– toate stau cu ușile deschise, ca la inspecție. nu intră/iese nimeni
– apicultorii ăia nu-s deloc agitați, așa cum șade bine oamenilor care se ocupă de urgențe
– ăla-n șort strică olecuță fengshuiu’, da-i singurul element de autenticitate din poză
– Orban și Violeta Izoleta au fost ieri în vizită de lucru la Matei Balș

I-ați terminat, băi, pe toți eroii în halate care ne invită, cu lumânările pe masă, să inspirăm adânc și fără mască aerul rarefiat de la ATI? Ați trecut la next step? Eu știu și că alegerile se câștigă cu proștii, și că spaima e un aliat bun, da’ ați început să schimbați cam des (cum ar zice Securitatea pe punctaje) „narativul”. Dacă tot împărțim aceeași isterie proastă, n-ați vrea să împărțim și banii?

P.S. Ăia care nu credeți în existența Covid, dați-vă singuri afară din listele lu’ Oana Pellea, Marius Manole și ale tuturor eminenților artiști care nu știu din ce trăiesc cu teatrele închise, dar primesc indicații din același loc :)”


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Operațiunea Ambulanța văzută de Victor Ciutacu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *