Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Operațiunea „Compromiterea Elenei Udrea”

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Operațiunea „Compromiterea Elenei Udrea””

  • O prietena care lucrează în Italia mi-a spus ca după ce a făcut a treia doza de vaccin s-a simțit foarte rău și ca a rămas cu efecte nedorite asupra sănătății în urma vaccinării, probleme de sănătate pe care nu le avea înainte de a se vaccina ! Despre acuzarea Elenei Udrea mi-am spus părerea în editorialul în care l-ați avut ca învitat pe domnul Adrian Severin ! În momentul în care mai apar noi informații va voi mai urmări emisiunile și editorialele ! Va mulțumim pentru o emisiune de excepție foarte frumoasa și foarte interesanta , Maestre Ion Cristoiu !

  • pandemia de covid, ca si pandemiile declansate de efectele sanctiunilor aplicate rusiei,
    …ca de altfel toate pandemiile care se manifesta sau se vor manifesta negresit in urmatoarea perioada,
    sint din aceeasi poveste. Marea Revolutie.
    care aduce pe planeta asta…Artificialul.

  • Feriti-va cat puteti de „preotii stiintifici” adica cei care, avand ca argument stiinta, medicina, incearca sa va intre pe sub piele la fel ca Martorii lui Iehova care va spun de la prima intalnire ca „sunteti terminati dar mai aveti o minima speranta sa puteti fi salvati”.
    Din pacate in pLandemie am avut de-a face cu astfel de oameni, montati de o forta oculta (kabala mondiala) sa ne intre pe sub piele si sa ne faca sa consimtim la decizii pe care, altadata, nu le-am fi luat nici morti.
    Binenteles ca doctorului Marinescu nu poate justifica cum de pLandemia a incetat „peste noapte”, la ordin politic, intrebarile in acest sens fiind tabu in Romania si oriunde in lume. Lumea e trezita din cosmar, umbla libera fara masca, intra in Dedeman fara sa arate Semnul FIAREI la intrare, dar nu-si pune intrebari.

  • Maestre, imi pare rau pentru, sa-i zicem, naivitatea cu care priviti „pandemia”, spre deosebire de multe alte subiecte, unde spiritul dvs de observatie si logica functioneaza ireprosabil. Dupa parerea mea umila, doctorul respectiv (nu vreau in mod intentionat sa-i pronunt numele) a jucat, precum in filmele politiste de categoria IV de la Hollywood, pe post de „politistul bun”. Pentru mine si cred ca si pentru altii, in „pandemie”, multi medici si-au aratat adevarata fata, cea hada si care nu are nici cea mai mica legatura cu Juramantul lui Hipocrat. Pentru mine, aceasta breasla e moarta si ingropata! Sunt convins ca pe baietii astia ii doare la doi metri in spate de parerea unui oarecare, asa cum sunt eu, dar macar sa se stie ca se stie! E opinia mea si o sustin prin experienta proprie de viata, slava Domnului, destul de lunga si bogata.
    PS Nu m-am vaccinat si nici n-o voi face (cu mARN). Nu sunt antivaccinist. Apreciez vaccinurile clasice care au salvat si salveaza vieti. Nu suport smenurile financiare si nu suport obligativitatea si aruncarea liberului arbitru la gunoi. Va multumesc pentru ce faceti (chiar daca nu suntem mereu pe aceeasi frecventa) si va urmaresc si sustin in continuare (cu un ochi critic)!
    Un telespectator fidel.

    • Da, românii și-ar dori pacea, dar nu cred ca neapărat cu orice preț ! Foarte bună opinia domnului doctor Adrian Marinescu și în aceasta privința și în privința pandemiei ! Și în alte părți ale lumii s-au luat masuri exagerate, pentru ca, mai ales personalul medical care a lucrat în pandemie a trebuit sa fie protejat și mulți dintre cei vaccinați din sistemul sanitar au avut de suferit din aceasta cauza, dar nu numai ei dar și pacienții ! Am urmărit într-una din emisiunile de pe You Tube cazul unei tinere asistente medicale din Spania care s-a trezit cu amețeli și cu afectarea sistemului imunitar în urma vaccinării, ca dovada ca este adevărat ce spune domnul doctor, ca nu se știu în întregime cauza acestei boli dar și remediile ei, dar și ca dezinformările care au fost transmise în privința covid 19 au avut un rol în acest sens !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *