Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Orban ar putea fi întrebat cum a putut trăi atâta vreme șomer, timp în care a fumat țigări scumpe și a jucat la poker sume impresionante

Premierul Ludovic Orban, nemulțumit că Parlamentul urmează să stabilească data alegerilor generale, a amenințat că va sesiza CCR.
„Nu-mi amintesc ca în 30 de ani parlamentarii să stabilească data alegerilor. Parlamentarii sunt parlamentari în funcție. Interesul lor este să rămână cât mai mult în funcție. După părerea mea este un conflict de interese. Analizăm cu constituționaliștii noștri temeiul atacării la Curte”, a anunțat el.

Senatorul Eugen Teodorovici i-a dat o replică dură.
Orban înțelege Constituția, cum înțelege să guverneze: puțin spre deloc. Ludovic Orban, în prezent Președintele PNL și Premier prin voința lui Klaus Iohannis  și a blatiștior din PSD, a găsit conflict de interese în faptul că Parlamentul  va decide data alegerilor, sub argumentul că parlamentarii au interesul să-și prelungească cât mai mult mandatul.
Ce uită Ludovic Orban:
– că a fost și el parlamentar, e drept, puțin timp și a trecut ca gâsca prin apă prin Parlament, dar atunci nu vedea conflicte de interese la tot pasul;
– că 11 din cei 16 miniștri ai săi sunt și ei parlamentari. Iar dacă e să vorbim de conflict de interese, păi abia ăsta ar fi conflictul, că și ei ca miniștri ar putea decide data alegerilor pentru parlamentare tot în interesul lor de parlamentari;
– dar, cel mai important, uită că, potrivit Consituției, Parlamentul este unica autoritate legiuitoare a țării și că vânturatul de acuzații de conflict de interese ține doar la talibanii liberali, nicicum la cineva cu o minimăeducație  politică sau o minimă  gândire logică.

Deci, Ludovic, uite ce-ți propun: mergi tu la ANI sau DNA să faci plângere tuturor parlamentarilor care vor vota pentru stabilirea datei alegerilor prin lege, așa cum este legal și normal și apoi, după ce lăsăm procurorii și inspectorii de integritate să-și revină din râs, mergem noi și-i rugăm să vadă cum de ai putut să trăiești atâta amar de vreme șomer, să fumezi țigările alea scumpe și să joci sume impresionante la poker … că poate o fi ceva acolo”, a scris Teodorovici pe FaceBook.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *