Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Pandemia a murit. Ce urmează? | „Gândurile lui Cristoiu” la AlephNews

Gândurile lui Cristoiu – LIVE ACUM pe www.alephnews.ro. Emisiunea poate fi urmărită integral aici: https://bit.ly/3owHU7W

Publicată de Aleph News pe Vineri, 21 ianuarie 2022


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Pandemia a murit. Ce urmează? | „Gândurile lui Cristoiu” la AlephNews”

 • Observatii generale.
  De-ar fi inflație de sfinți,
  Filosofia e refugiu.
  Bunii păgâni devin cuminți
  Prin învățare, nu diluviu…
  Avem nevoie de terrasofie, nu de iluzii – de religii, astrologie, yoga, ocultisme etc. Mistica se poate raționaliza. Încă putem învăța lucruri valoroase. De exemplu, să gândim liber și demn, să ne rugăm=să solicităm pe alții doar la nevoie, în limite decente etc. Omule, învață și apără solidatar (și social, și singur)!
  Life
  By Mihai Eminescu
  When I hear sometimes a round abbot,
  With heated belly and ruddy cheek,
  Telling that life is the path of pain
  And that repentance follows to pleasure,
  I ask myself: „Can he know
  How is life, how is it searching to be?” … https://ioananoemytoma.wixsite.com/ethicalterrahumanism/single-post/life-by-mihai-eminescu-1889

 • Or avea certificat verde soldatii, pe cei francezi trebuie sa i bage in carantina vin din zona rosie.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog