În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Pandemia fictivă (dr. Wolfgang Wodarg)

Articol publicat de revista online RUBIKON în 15 august 2020. Traducerea de față are permisiunea editorilor.

S-au separat două lumi. De o parte avem mediul observabil în care trăim. În cercurile de cunoștințe ale celor mai mulți oameni nu există, probabil, niciun caz de îmbolnăvire sau deces. De cealaltă parte avem realitatea augmentată de media. Acolo pândesc la tot pasul pericole de moarte, petrecăreți nesocotiți pun în primejdie viața tuturor, omenirea tremură de frică în așteptarea celui de-al doilea val. Dacă suntem atenți, observăm că numărul deceselor din Germania își face cu greu loc chiar și în media „mainstream”. Motivul? N-ar mai fi deloc înspăimântătoare. În schimb, accentul se pune pe creșterea numărului de infectați – oricum nu foarte importantă – cauzată de testările excesive. Nimeni nu întreabă dacă scandalurile de presă ca cel de la Tönnies sau comportamentul demonstranților „inconștienți” din 1 august 2020 au provocat probleme de sănătate serioase. În spatele acestei isterii se ascund interese pe care trebuie să le descoperim.

Ați fost la piscină sau la plajă în ultimele luni? Ați văzut mulțimile care stau la soare sau în apă? Niciunul dintre cei care intră în apă nu poartă mască, și asta se întâmplă deja de săptămâni întregi. Unde sunt infectații de la demonstrațiile Black Lives Matter, unde nu s-a purtat mască? Sau cei de la marea demonstrație pașnică de la Berlin din 1 august 2020?

Când a fost oprită manipularea gunoiului? Doar oamenii care se ocupă de asta sunt expuși la „nori de viruși” degajați de batistele de hârtie și măștile folosite.

Și unde sunt morții de la Tönnies? Unde sunt infarctele din Heinsberg? [N. tr.: firma Tönnies și orașul Heinsberg sunt două dintre „focarele” care au iscat multe discuții în presa germană.]

Unde sunt bolile de rinichi și afecțiunile neurologice din Ischgl, unde 85% din populație nici nu a remarcat că au avut COVID-19? [Ischgl este o stațiune de schi austriacă pe care presa a prezentat-o drept unul dintre primele mari „incubatoare” ale virusului.]

Pur și simplu nu există o pandemie care să crească numărul bolnavilor din acest an. Cei care vorbesc despre paradoxul prevenției în acest caz folosesc greșit termenul și nu au habar de epidemiologia bolilor infecțioase.

Ce există cu adevărat? Orgii ale testării care creează o dinamică falsă. Dată fiind frecvența scăzută a infecțiilor cu SARS-CoV-2, un test pozitiv nu înseamnă nimic. Numărul „cazurilor” descoperite acum corespunde numărului de persoane sănătoase de la care s-ar putea aștepta un rezultat fals-pozitiv. Cu cât se testează mai mult, cu atât sunt găsiți mai mulți oameni sănătoși „pozitivi”. Asta nu are nicio legătură cu boala, ci doar cu abuzul de teste exagerat de scumpe, cu scopul de a înspăimânta.

Povestea panicii pandemice cu virusul mortal din Wuhan a fost depășită de mult de realitate. Secvențele virusului pe care le descoperă testele PCR se găseau deja în toată lumea cu mult înainte de episodul Wuhan. Peste 80% din populație [trimitere către un studiu german care arată că 81% din populație are imunitate la SARS-CoV-2 datorită altor viruși corona] avea deja imunitate la coronaviruși, pentru că diferite variante ale acestora revin în fiecare an. Prin urmare, o vaccinare în masă împotriva virușilor de tip corona nu este necesară. Pe deasupra, tehnologiile care se testează acum presupun riscuri mari. De asemenea, perioadele de observare a efectelor sunt mult prea scurte. Dată fiind situația, orice medic care administrează un astfel de vaccin dă dovadă de un comportament iresponsabil. E vorba de cunoștințe certificate științific de multă vreme.

Mai mult, în raportări nu există nicio mențiune referitoare la faptul că media vârstei celor care au murit în Germania cu un test SARS-CoV-2 pozitiv este 82 de ani. 85% dintre decedați aveau peste 70 de ani. Aceeași structură a vârstei decedaților este similară și în Suedia, ba chiar media de vârstă de acolo tinde să fie mai ridicată.

Condițiile sanitare catastrofale din cartierele sărace din Statele Unite, Brazilia, Peru sau India sunt folosite pentru tactici de înspăimântare și calcule politice.

Și din nordul Italiei, de la Madrid sau din Belgia avem deja de mult suficiente informații la prima mână [trimitere către a opta ședință a Comisiei Extraparlamentare pentru anchetarea pandemiei]. Acestea arată că nu a fost vorba de un virus nou, ci de modul în care s-a gestionat panica, urmările fiind rupturile de stocuri de materiale medicale, tratamentele incorecte și decesele corespunzătoare în rândul celor slăbiți sau prost îngrijiți. În special în sistemele medicale tulburi sau corupte s-a abuzat de nepotrivitele teste PCR în diferite moduri. Testele profitabile au fost folosite pentru a destabiliza, pentru a trimite oamenii în brațele profitorilor de pe urma fricii și a le vinde vaccinuri riscante.

Puțini observă că cei care vânează „petrolul viitorului” [trimitere către o anchetă Spektrum.de despre afacerile cu informații genice], datele noastre genetice, au și ei de profitat. Mostrele prelevate din gât pot fi secvențiate genetic [trimitere către o companie furnizoare de soluții de secvențiere], oferind informații prețioase laboratoarelor care le prelucrează. Cine ne protejează de abuz? Guvernul federal, care chiar înaintea crizei s-a înscris în programul 1+ Million Genomes [link către anunțul guvernului german privind participarea la proiectul de culegere de date de pe urma căruia „toți oamenii au de profitat”] pus la cale de industrie și de UE?

Deja tot mai mulți cetățeni știu aceste lucruri. Când o să le ia în seamă și presa și guvernul?

Wolfgang Wodarg (născut în 1947) este medic internist cu specializări în boli de plămâni, igienă și medicina mediului, sănătate publică și medicină socială. În 2009 a format o comisie pentru anchetarea rolului OMS în „pandemia gripei porcine”. În 2020 s-a numărat printre primele voci care au semnalat neconcordanțele și contradicțiile din informațiile larg răspândite despre pandemie.  (Traducere de Viorel Zaicu-colaborator cristoiublog)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Pandemia fictivă (dr. Wolfgang Wodarg)”

 • Nu există suferinţă (boală…) care să treacă de la un om (oricine ar fi acel om) la un alt om sau la alţi oameni.

  Știința mincinoasă minte și mințind declară cu tupeu că suferința (boala… ) pe care o suferă în întregime omul care o are… ar exista și după ce această suferinţă (boală… ) nu mai există – și după ce această suferință (boală…) este suferită în întregime de omul care o are şi că ar fi suferită această suferinţă (boală… ) și de un alt om sau chiar de mai mulți oameni.

  Vă rugăm să spuneţi tuturor că nu există suferinţă (boală…) care
  să treacă de la un om (oricine ar fi acel om) la un alt om sau la alţi oameni.

  Ştiinţa mincinoasă este o ştiină care este de nota minus infinit
  împreună cu toţi cei care o susţin. Îi îndemnăm şi îi rugăm pe toţi să nu le facă niciun rău, să-i mustre între patru ochi… , să spună tuturor oamenilor să nu se ia după minciunile lor, să nu facă ce zic ei (pentru că zic minciuni, îndeamnă oamenii să facă răul de frică, îndeamnă la păcatul fricii şi la alte păcate, bagă frica în oameni, iar oamenii care se iau după ei fac de frică ce zic aceşti mincinoşi şi aşa cad în păcatul fricii şi al îndemnului la frică şi în alte păcate şi aleg răul în loc să aleagă binele, aleg să facă răul de frică în loc să aleagă să facă cu curaj binele).
  Păcatul acesta al fricii aduce sigur 100 % suferinţă (boală, etc. … ) aşa cum aduc sigur 100 % suferinţă (boală, etc … ) şi toate celelalte păcate.

  Cine vrea să vadă minunea adevărată pe care o va face Dumnezeu atunci când se vor ruga ortodoxii(cş) să vină să vadă această minune adevărată. Dumnezeu va arăta cine are ştiiţa adevărată şi cine are ştiinţa mincinoasă şi va deschide uşile tuturor bisericilor după ce aceste uşi vor fi inchise, supravegheate şi păzite de oameni. Să vinăsă vadă toţi cei care sunt de partea ştiinţei mincinoase, toţi mincinoşii eretici, inclusiv toţi mincinoşii eretici ecumenişti… .

  Dumnezeu va face acestă minune sigur 100 % dacă această minune este după voia lui Dumnezeu pentru că doar ceea este după voia lui Dumnezeu este de folos pentru oameni (pentru unul sau mai mulți oameni). (Să semneze toţi cei care sunt de partea ştiinţei mincinoase, toţi mincinoşii eretici, împreună cu autorităţile un act în care să declare că ei şi autorităţile acceptă
  doar învăţătura ortodoxă (singura învăţătură adevărată), că vor face doar legi ortodoxe, că vor anula toate legile neortodoxe, că vor restitui bisericile ocupate de eretici, inclusiv bisericile ocupate de ereticii ecumenişti. În actul respectiv va fi menţionată ziua în care se face această restituire a bisericilor ocupate de eretici, inclusiv bisericile ocupate de ereticii ecumenişti așa: ziua în care uşile acestor biserici vor fi deschise de Dumnezeu ).

  Dumnezeu ascultă întotdeauna rugăciunea ortodoxilor(cş) pentru că aceştia cer intotdeauna doar ceea ce este bun cu adevărat deoarece știu că doar ceea ce este bun cu adevărat este după voia lui Dumnezeu și mai știu că doar ceea este după voia lui Dumnezeu este spre folosul lor.

  OAMENII SUFERĂ ORI DIN CAUZA RELELOR PE CARE LE FAC ÎN VIAŢĂ… , ORI CA SĂ SE ARATE MINUNOLE LUI DUMNEZEU…
  Suferința (boala…) vine la om ori din cauza păcatelor sale… ori ca să se arate minunile lui Dumnezeu… deci așa vine suferința (boala…) la om, nu vine suferința (boala…) altuia la el, nu vine nici un pic din suferința (boala…) altuia la el, nu vine sigur 100 % … deoarece suferința (boala…) pe care o are altul este suferită în întregime doar de acest altul (fiecare om suferă în întregime suferința (boala…) pe care o are)… și deci… .
  Silvestru Sterie
  E-mail: steriesilvestru@gmail.com
  Telefon: 0349417596 și 0733975725 (acesta nu funcționează)

 • Ma mir ca ati reusit sa traduceti din Rubikon, desi v-am postat linkurile de mai mult timp! Am pus de la mai multe publicatii germane alternative, despre care nu poate auzi nici un roman din tara, deoarece nu sint promovate nicaieri. Sint f putini romani din Germania care stiu unde sa se uite! Numai cine traieste acolo si intelege ce se intimpla, poate stii unde sa se uite!

  Stiftung Corona-Ausschuss
  https://www.youtube.com/channel/UCYcno3d4fvSvUWGOvoJelUg

  Traduceti, ca noi, romanii, am ajuns prostii continentului! Numai timpenii se discuta si se cred!

  Testul n-a fost nici macar omologat!

  https://www.wodarg.com/

  Pagina lui Wodarg. Puteti sa vorbiti cu el. Nu este ca romanii fuduli, care-si spun jurnalisti si pe care nu-i poti contacta nicaieri si care, oricum, se cred mult prea importanti, inchipuindu-si ca stiu de toate, uitind ca provin din familii care s-au dus la cursuri de alfabetizare pina in anii 70!
  Nu, nu stiti ce-a fost in Italia, pt ca nu vorbiti cu nimeni si nu stiti unde sa cautati!

  https://www.activenews.ro/stiri/Dr.-Camelia-Smicala-%E2%80%9ECa-urmare-a-faptului-ca-studiile-stiintifice-valabile-azi-pot-fi-declarate-nule-maine-dreptul-pacientului-de-a-decide-un-act-medical-si-de-a-fi-informat-corect-ar-trebui-sa-stea-in-continuare-la-baza-medicinei-162514

  Ce spune Simicala se stie, in vest, din Martie! Daca jurnalistul roman ar fi avut caracter si n-ar fi fost dominat de mindria tipica celor proveniti din rural, s-ar fi stiut si la noi, dar ati preferat nimic. Uitati-va in urma pe Rubikon, pentru ca veti gasi multe lucruri de care nu aveti habar!

  https://www.deepl.com/translator

  Translator, ca sa va traduceti in Eng, sa nu depindeti de cei care stiu germana. Traduce f bine!

 • Orice gandire rationala e un sacrilegiu azi pentru cei care conduc lumea. Deci, nici o sansa. Toata lumea ride, canta si danseaza in drumul spre prapastie. Dante ne-a dat cel mai bun sfat. Ca sa nu ne mai chinuim degeaba!

 • Atatea informatii tari incit iti blocheaza creierul. Merita investigat, confirma si sustinut. Sa nu mai punem botul la dictatura, acum ne putem apara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *