Nicolae Ciucă: Vom negocia cu toate forțele responsabile, astfel încât, într-o perioadă de timp cât mai scurtă, să reușim să alcătuim guvernul și să poată să fie aprobat în Parlament

Pandemia va fi amânată în București până după congresul PNL


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Pandemia va fi amânată în București până după congresul PNL”

  • Domnule Cristoiu,
    Ce a fost acest Consiliul Național al PNL? Cred că nici ei nu au înțeles. Am găsit o înregistrare a congresului și am reușit să mă uit, pe sărite, doar vreo două minute. Am încercat să mă uit, mă strofocam să pricep ceva, mă uitam cu un simț al sacrificiului depășit doar de primii creștini. Mi se părea un joc al absurdului, o punere în scenă mizerabilă. Toți cei de acolo trebuie să facă o cură de tăcere, să-și mai odihnească mintea și să aibă vreme capul să-i mai prindă din urmă. Aveam impresia că sunt Ghiță Pristanda, m-am urcat pe uluci și mă uitam prin ferestrele de din dos ale lui d. Nae Cațavencu, să mai ciupesc ceva de la onorabilu. Era toată dăscălimea și jucaseră stos. lonescu, Popescu, popa Pripici, și d. Tăchiță, și Petcuș, și Zapisescu, toată gașca-n păr. Și înjurau grozav… pe AUR și pe USR.

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog