Alegeri locale, rezultate parțiale: – Consilii locale: PSD – 36,26%, PNL – 29,41%, AUR – 9,35% – Primari: PSD – 38,47%, PNL – 32,72%, AUR – 6,29%

Panorama scandalurilor din 2022 despre care nu mai știm nimic

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Panorama scandalurilor din 2022 despre care nu mai știm nimic”

 • Maestre m-am uitat la Mehmet vs Vlad. Sunt un adorator al istoriei si tot timpul m-am documentat din mai multe surse indiferent cat mi-a placut personajul. Vorbeati de babuini. Exista un comentator care este istoric militar in film, repet ISTORIC MITAR. Pai ar trebui sa fie documentat din 1000 de surse. Nu bate campii rau dar pe fata lui se vede un pic atitudinea de babuin. El fiind roman binenteles. Toate cronicile vremii in afara de cea turceasca binenteles dau ca invingator psihologic pe Vlad Tepes dupa celebrul atac de noapte. Si pe europeni care se temeau de otomani ii putem banui de subiectivism dar era normal sa fie asa. Turcii subiectivi si nationalisti si e normal sa fie asa il sustim pe Mehmet. Domnule, omul ala a fortat pana in ultima clipa, a jucat pana in minutul 98 cum zic fotbalistii si tu in loc sa fii mandru ai grimase? Un subiect de mandrie era doar faptul ca Vlad a copilarit, a invatat, s-a jucat cu Mahomed al doilea cuceritorul nu cu un neica nimeni. Nu e de ici de colo asa ceva. A pierdut pt ca ce sa vezi, spun si americanii pe Netflix si turcii, pt ca oricum nu mai trebuie citite carti daca spun americanii !!!! …. a venit cu o armata echivalenta celei cu care a cucerit Constantinopolul. Adica i-a dat lui Vlad Tepes poate o importanta echivalenta. Noi ne rezumam la grimase. Asta este definitia babuinului!

 • Paul Everac (pe numele real Petre Constantinescu) a scris si el 140 piese de teatru. A scris ..au fost si unele aprecieri.
  Il „gasiti” la Sf.Vineri. Era un tip destept, cinic (normal), obraznic, narcisist…un caracter infect , dar plin de umor rafinat.
  Zicea mereu : „Nu-i port ranchiuna lui Cristoiu”. Everac era bun prieten cu D.R. Popescu.
  Intrebat despre legatura dintre morala si politica a raspuns :” NU, politic este a privi oportunitatea prin prisma unui interes”.
  ============================================================================================================
  Nota: imi amintesc de o faza amuzata ; cu multi ani in urma eram la ADAS impreuna cu o persoana „deosebita”. Apare si Everac
  care avea o problema cu masina. Ghinionul lui a fost ca publicase in urma cu 2 zile, in RL (cred), un articol intitulat „Dositorii”.
  Era in anii ’80’.. Chiar daca esti arogant poti fi umilit cu propriile tale arme….si Everac s-a retras jenat.
  =============================================================================================
  Sintetizez in cateva cuvinte tot ce se intampla in zilele noastre : „La noi in mahala !”.

 • Memorabila discuția avuta ieri cu Ionut Cristache
  Am descoperit acolo un alt Ion Cristoiu pe care îl banuiam dar care s-a confirmat
  Asta și explica grija cu care doamna CM a scos un comentariu făcut de mine cu ceva timp in urma
  Sunteți un om fenomenal și ma bucur ca nu sunt șanse sa fiți schimbat
  Este o știre – confortul financiar va asigura independenta jurnalistica
  Munca asidua și susținută va menține confortul financiar
  Analiștii serviciilor de informații nici cărți de memorii nu scriu sunt total anonimi nu se potrivea cu Dvs

  Interviul cu Mircea Cornisteanu de excepție cu toate ca mai era nevoie de de timp
  Niciodată nu am înțeles de ce in televiziuni nu se practica discuții care sa dureze cit au ceva de spus interlocutorii după care sa se facă episoade
  Oferi publicului o ora și dacă vrea el sa asculte mai mult caută se abonează dacă este cazul și plătește și sta și asculta ca șansa ca eu sa ma intilnesc si sa ascult ce are de povestit Mircea Cornusteanu este 0
  Eu pe Dvs nu știu dacă o sa mai am șansa sa va mai intilnesc

  Lovitura de stat are un preludiu despre care nimeni nu scrie perioada August – Decembrie 1989
  Malta a avut loc pe 3 Decembrie dar in România agenții străini au început sa vina din sfirsitul lui Iulie
  O sa aveți o surpriza dacă acel autor îl găsiți in engleză in ediția originala și o sa va traduceți Dvs textul și îl comparați cu ediția in limba romană
  Eu am avut asemena revelații la articole din presa americană discutind cu fratele meu care pentru fraze și propoziții care mie imi păreau clare însemnând ceva el imi explica ca autorul a vrut sa spună cu totul și cu totul altceva ceva ce era clar însă pentru publicul lui cititor
  Așa cum Dvs căutați pentru știri sursa eu caut sa aud sau sa văd textul original in limba autorului sau sa aud ce a spus persoana in cauza
  Sufăr enorm acum ca nu știu rusa

 • apar pozitionari fata de atacul din februarie care nu mira chiar deloc. el e considerat, in aceste cazuri, un eveniment local.

  pai da!, dar cum ramane cu …pandemia de reactiuni plenar disproportionate manifestate in fata mai nou evenimentului local?!
  pandemia asta a fost …fix cum se numeste, o manifestare globala care a schimbat ecuatia de miscare a civilizatiei ( mare cit planeta )

  insa chiar aceste noi pozitionari intaresc calapodul pe care l urmeaza Marea Revolutie: manifestarea unui Stimul, incapabil sa se manifeste pandemic, in fata caruia, insa, se manifesta in stil pandemic reactiuni plenar disproportionate.
  deci …practic acusica lumea asteapta, stie nu stie …tot asta face, urmatorul Stimul, insa si reactiunile aferente, plenar disproportionate, care sa energizeze, in stil pandemic, Marea Revolutie

  • marea resetare e mai plapanda decit marea revolutie care e mai plapanda decit metamorfoza.
   toate astea trei se manifesta, ca ntr una singura, acusica, la nivel planetar.

   te ocupi cu marea resetare? bravo!, insa vrei nu vrei muncesti si pentru marea revolutie, insa si pentru metamorfoza.
   te ocupi cu marea revolutie? bravo!, vrei nu vrei muncesti si pentru metamorfoza.
   ‘vrei nu vrei’, asta, nu e negociabil, sau…e tot atat de negociabil pe cit e de negociat Iarna.

   pe relatia marea resetare-marea revolutie omul e cel care face si drege.
   pe relatia marea revolutie-metamorfoza se manifesta ploile de la waterloo, in mod Natural ( care ploi implinesc dorintele oamenilor! despre acestea stiindu se ca pot arata ultradiferit, atunci cind Natura le implineste, pentru ca ea le implineste in mod absolut!, daruirea fiind plenara. deci si despre ploile de la waterloo se stie totul ,mai putin felul in care sint imbracate:)) )

   • ‘practic acusica lumea asteapta’

    de ce e asa? pai …nu vi se pare ca dinamica civilizatiei balteste?
    ( ‘baltit’ pe vremea Metamorfozei?
    :))))
    haida de!, 🙂 , asta e imposibil )

    • daca baltitul dureaza mai mult decit prevede Rinduiala, intervin ‘ploile de la waterloo’, nu in alt sens decit miscand cu japca lumea in directia implinirii dorintelor manifestate de oameni.( caz in care japca e pura nonactiune :)) )

 • Cum ne-am obișnuit orice minune sau scandal durează 3 zile după care se așterne uitarea.

  • orice primavara dureaza ‘trei zile’ :),
   o zi, reazemul, cealalta zi.

   asta e o minune prezenta in orice ciclu al naturii :),
   chiar daca ‘ziua’ e o luna, sau daca’ ziua’ e un an,
   sau daca ‘ziua’ e ‘inainte de Hristos’, caz in care Reazemul, adica ‘a doua zi’ e chiar Hristos,
   ‘a treia zi’ fiind …’dupa Hristos’ :)), ziua asta traind o si noi, pe vremurile astea, spre ex 🙂

   altceva conteaza, zic eu,
   Vesnicia Primaverii :))), caz in care …cui ii pasa ca Primavara dureaza trei zile, daca ea e Vesnica?!:))))

  • zambiti,…va rog!:))
   :)))

 • conducatorii diverselor institutii isi implinesc propriile dorinte pentru ca, mai inaintea lor, conducatorii care sint politicienii isi implinesc propriile dorinte. problema e haul cascat intre cele doua lumi, intre lumea politicienilor si lumea …alorlalti, care or fi sugind ei de la tita talpii tarii, insa abia ei sint singurii capabili sa asambleze neamul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *