Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Părinții pot dormi în același pat dar nu pot merge împreună cu copilul la teatru

Directorul Teatrul Național București, Ion Caramitru, s-a declarat contrariat de anumite prevederi din regulamentul după care funcționează teatrele în interior. Într-un interviu pentru Agerpres el spus că: „Dacă normele pentru spectacolele în aer liber prevăd ca soţul şi soţia, cuplu, pot să stea alături şi se pot vinde două locuri alăturate (…), pentru spectacolele înăuntrul sălilor se refuză această chestiune, dar se permite ca un părinte să vină cu un copil minor până în 12 ani şi să stea lângă un minor sau chiar doi, dar nu poate veni cu soţia. E o chestiune care nu stă în picioare. Întotdeauna la teatru se cumpără două locuri pe care vin fie soţ-soţie, fie un cuplu care oricum stau împreună. Dacă pentru spectacolele în aer liber s-a acceptat această chestiune, aici nu se acceptă. Poţi veni cu copilul, dar nu cu soţia”
Întreg interviul îl puteți urmări aici.

Prevederea din regulament despre care a făcut referire Ion Caramitru este aceasta: „referitor la distribuția locurilor în sală (atât online cât și la casele de marcat): se va aloca câte un scaun liber între spectatori. Prin excepție de la această regulă, minorul în vârstă de sub 12 ani poate sta pe scaunul de lângă adultul însoțitor, iar un însoțitor adult poate sta lângă maximum 2 minori, fără a avea spații libere între ei”.
Întregul Regulament poate fi consultat aici.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii