Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Partea PLUS din alianță atacă: Ministrul sănătății tace și când vorbeste ataca pe cine nu trebuie

Suntem cel mai probabil o țara ipocrita. Nu numai corupta, asta este deja de notorietate mondiala.
De ce? Pentru ca la noi nu se vaccinează primul nici președintele, nici premierul, nici șefii camerei, nu mai vorbesc de șefii justitiei. Adică primii oameni din puterile statului. ‘Ca sa nu sara randul’, cică. Aproape ca ar fi înduioșător. E numai ipocrit și e numai imaginea corupției desantate drapate in fecioara. Auzisem și ca exista centre speciale, pentru politie de exemplu. Nu ma mira, poliția face in România fix ce vrea ea – de la păzit clanuri mafiote in impunitate, la montat reglări de conturi de tip mafiot, sub nasul unor miniștri de mucava.

In țara asta minunata in care Presedintele se vaccinează dupa mulți alții, se vaccinează însă zilnic 5000 (!!!) de oameni neprogramați, pe lângă cele 35000 de programați. Cum? Sper sa investigheze cineva. S-a scris mult despre coada la romani, prea puțin despre strategia tăierii cozii – in trafic, la moaște, la studii și doctorate, acum la vaccin… E brandul nostru național, acela de descurcăreț.

Vreți sa va spun eu ce urmează? Nu trebuie sa fii doctor pentru asta. Nici ministrul sănătății. Urmează esuarea întregii campanii de vaccinare de pana acum pentru ca cel mai probabil miile de veniți peste rând vor pune in pericol rapelul la 21 de zile. Eu as vrea sa văd liste cu numele vaccinaților peste rând. Așa ca sa știm și noi cine dracu’ sunt descurcaretii de serviciu. Sunt toți in grupa eligibila pentru vaccinare acum? Întreb și eu in pustiu pentru ca ministrul sănătății tace și când vorbeste ataca pe cine nu trebuie.
Nu sunt naiva, știu ca nu vom vedea nimic, caci sistemul asta tip caracatița va minti ca numele sunt date personale. Celor vaccinați peste rând, sa le fie cu folos, dar sa le crape obrazul de rusine, fără ei țara ar fi mai buna.

(Text de Raluca Prună – fost ministru al Justiției)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *