Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Partidul a murit deja, acum este priveghiul

Emisiunea la care invitat a fost senatorul Eugen Teodorovici, luni seara, la cristoiuTv, a înregistrat o audiență mare. Telespectatorii au lăsat sute de comentarii. Mulți dintre ei consideră că Marcel Ciolacu duce PSD pe un drum greșit.

Redăm câteva comentarii:

Mariana Ionescu:

Domnul Ciolacu nu este tocmai potrivit pentru conducerea PSD. Este nevoie de un personaj ceva mai agresiv, mai hotarat, mai incisiv, decis si sigur pe el. Ciolacu a inceput cu stangul, cu o minciuna. Cata vreme nu este liniste in partid, nu sant de acord unii cu altii, nu au nici o sansa! Mai departe, vom vedea. Pacat. Vreau sa vad un presedinte adevarat! Adunati-va, oameni buni! Alegeti-va un presedinte competent, capabil! Orban, desi nu face nimic bun, ramane pe pozitie tocmai pentru ca este obraznic. Nu v-ati dat seama? Asta se intampla! Ciolacu trebuie sa faca un pas in spate.

Isabelle Obreja:

Din păcate, toți cei care au dovedit că știu și pot sunt stârpiți de cei fără de scrupule și știință de carte. Păcat de țara noastră.

Silvy R:

Dl. Ciolacu este cioclul care a îngropat PSD-ul! Nu are calităţi nici de comunicator, nici de organizator şi este cât se poate de umil în faţa preşedintelui Iohannis. Dl. Teodorovici a fost lăsat pe „linia moartă” în mod premeditat. Din păcate, cu toate calităţile şi carisma sa (sau poate tocmai de aceea!), nu are nici el calităţile unui lider puternic şi convingător. Am văzut cum cel mai puternic partid de opoziţie a fost atacat sistematic de către preşedintele ţării şi de către partidul de guvernământ pentru a-i slăbi credibilitatea şi puterea. Partidul a murit deja. Acum este priveghiul, când mai auzi timid câte o vorbă bună despre decedat. Despre morţi, numai de bine! Adio, PSD!

Rodica Milu:

Il apreciez din ce in ce mai mult pe dl. Teodorovici. Mi-as dori foarte mult sa poata prospera, dar asa cum este situatia PSD in ziua de azi nu vad cum poate face ceva pentru refacerea acestui partid. E foarte trist si foarte rau pentru “democratia” din România. Simplul fapt ca nu exista practic opozitie, o alta voce decât a regimului Werner, este oribil.

Ileana Vasilescu:

Dar, dacă sunt bani și pentru mărirea pensiilor cu 40 de procente, atunci de ce au rămas atâția oameni pe drumuri, fără serviciu? Asigurarea locurilor de munca și mărirea pensiilor sa fie prioritare.

Vlad Parau​:

De aia a decăzut PSD, că a crezut mereu că poate sta de vorbă cu Johannis, demolatorul vostru pas-cu-pas.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii