Pas cu pas, am ajuns captivi, în propria țară, în care serviciile plătite din buzunarul nostru ne-au impus in fruntea țării numai ticăloși șantajabili

La început, ne-au spus că vor introduce sistemul Ro Alert pentru a ne preveni în caz de dezastre, insistând prin emisiuni tv regulate că suntem permanent expuși unui cutremur iminent, deși tot ei ne spuneau că nu pot prevedea un cutremur decât cu câteva secunde înainte de a se produce, adică prea târziu pentru a ne putea proteja.

Cu timpul, au interzis de la vânzare telefoanele modele vechi, care nu permit stabilirea locației, și deci primirea mesajelor Ro Alert.
S-au asigurat că toată populația e conectată obligatoriu la acest sistem, pentru ca acum să ne trimită obsesiv mesaje nu despre vreun dezastru, ci mesaje care sa susțină planul lor cretin de manipulare și terorizare a românilor.

Pas cu pas, am ajuns captivi, în propria țară, în care serviciile plătite din buzunarul nostru, cu sume care au crescut exponențial de la un an la altul, tocmai pentru a ne proteja, ne-au impus in fruntea țării și în diverse organisme internaționale, numai ticăloși șantajabili, de la cei care și-au luat case cu acte false și cei care furnizau copii străinilor, până la cei filmați în timp ce primeau mită sau cei care au avut părinții comandanți ai vechii securități sau torționari odioși.

Nu numai țara ne-au vândut-o, dar și pe noi, în aplauzele unei mulțimi de idioți extaziați de binele pe care sunt convinși că li-l doresc străinii. Sunt aceiași idioți extaziați că se închide tot și că li se pune botnița, crezând că că cineva are, brusc, interes să îi protejeze, fără să se întrebe nicio clipă când s-a mai preocupat vreodată statul de sănătatea lor. Sunt in stare si să își denunțe vecinii, rudele, colegii, prietenii, doar pentru a participa la acest „bine” comun.
Nu realizează că sunt, de fapt, o masă de idioți utili de care se folosesc tot timpul regimurile represive. Numai că idioții nu citesc istoria sau pur și simplu nu o înțeleg.

Clarificare comentarii


Clarificare

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe blog, precum și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Pas cu pas, am ajuns captivi, în propria țară, în care serviciile plătite din buzunarul nostru ne-au impus in fruntea țării numai ticăloși șantajabili”

  • INTREBARE cum e posibil ca alerta RO Alert sa fie transmisa doar pe telefoanele din anumite zone, de exemplu doar pentru populatia din Bucuresti?

    • Prin construcția sistemului. Mesajele merg flux către abonați. S-ar putea să fii in București și surpriza tu nu ai primit mesaj … se rezolva pentru data viitoare ! Toți abonatii sunt legați de locație chiar dc nu doresc aceasta. Mesajele lor sunt radio dar transcrise digital și poziția fiecare antene este memorată pe mai multe nivele de localizare … cred că nu v-ați lămurit cu nimic. 🙄

  • Lucrurile erau previzibile mai demult. Pt unii. Altii s-au trezit mai recent. Dar cei mai multi inca dorm.
    Dar ce este de facut? Multi dintre noi, fara excludere se trezesc doar atunci cand dau cu capul si atunci realizeaza totul.
    Doamne ajuta!

  • Un strigat de disperare catre un popor abulic ! Exista inca oameni lucizi .