Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Patriarhul Daniel – o nouă victimă a tandemului SRI- CNSAS

Marți, 27 octombrie 2020, în cuvântul rostit la sărbătoarea Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor, la Altarul de vară de lângă Catedrala Patriarhală, Patriarhul Daniel a luat atitudine față de șicanele făcute de regimul Iohannis credincioșilor ortodocși prin interzicerea participării celor din țară la pelerinajul de la Moaștele Sfintei Parascheva și la pelerinajul de la Moaștele Sfîntului Cuvios Dimitrie cel nou :

„În toamna anului 1989, cu prilejul hramului Sfântului Dimitrie cel Nou, în 27 octombrie autorităţile comuniste au interzis închinarea la sfintele moaşte. (…) Această umilire a Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou a fost răsplătită în sensul că peste câteva luni regimul comunist a căzut. (…) Dumnezeu nu se lasă batjocorit! El este îndelung răbdător, dar este şi drept.”

Nu sînt un admirator al Patriarhului Daniel. Am avut serioase obiecții față de încercările sale de a face din BOR o instituție prea eficientă financiar. Nu am fost niciodată în pelerinaj la sfintele moaște. Nu sînt un credincios habotnic. Cred în învățătura lui Cristos: „Daţi Cezarului cele ce sunt ale Cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”.

Știu însă că învățătura asta se referă la datoria Bisericii Ortodoxe de a îndemna creștinii să respecte regulile și legile Statului, Cezarul de azi al societății. Asta nu înseamnă că Biserica trebuie să tacă în clipa în care Cezarul, Statul hăituiește pe credincioși. Cele două pelerinaje, cel de la Iași și cel de la București, au fost cele mai importante evenimente ale lui 2020 pentru Biserica Ortodoxă. Cezarul, adică președintele Klaus Iohannis, pledează pentru ținerea alegerilor pe 6 decembrie 2020 cu orice preț, chiar și cu prețul unui număr uriaș de morți, motivînd că Democrația are un preț. Firește, dincolo de acest motiv expus public se ascunde ambiția lui Klaus Iohannis de a pune mîna pe puterea absolută prin adăugarea la Guvernul Meu, la SRI-ul Meu, la Parchetul Meu și a Parlamentului Meu. Cu o majoritate absolută a PNL pentru care lucrează din greu Sistemul instituțiilor de forță, de fapt, camarila de generali corupți oploșită pe lîngă Cotroceni, Klaus Iohannis vrea să schimbe Constituția astfel încît el să mai poată obține încă două mandate de președinte. Îi place la nebunie cuibușorul de la Cotroceni și vrea să stea în el pînă în 2034. Încă paisprezece ani de acum încolo. Noi însă îl vom crede pe cuvînt pe Klaus Iohannis, ba mai mult vom fi de acord că Democrația are un preț. Da, dar și Credința are un preț. De ce ar putea Cezarul să țină alegeri în vremuri de Pandemie, socotind că acesta e cel mai important eveniment al Democrației, iar Biserica Ortodoxă Română n-ar putea ține pelerinajele anuale, cele mai importante evenimente ale credincioșilor din România? N-are și credința un preț? De ce să-l aibă doar democrația. O simplă privire asupra activității de la instalare ne arată că Patriarhul Daniel a dat Cezarului ce-i al Cezarului, nu de puține ori mai mult decît lui Dumnezeu cele ale lui Dumnezeu. În ultima vreme, Patriarhul a părăsit amabilitatea excesivă față de Cezar și a început să critice atitudinea Regimului Iohannis față de BOR.

Cum se explică această schimbare la față?
Foarte simplu.
Încă de la interzicerea de către Stat a sărbătorii Paștelui, decizie luată cu de la sine putere, clerul, credincioșii au început să se uite strîmb la Patriarhul care părea că abdicase de la misiunea sa de Păstor al Turmei. Au venit interzicerile de la pelerinaje, secvențele cu jandarmi îmbrîncind credincioșii la Iași. Toate măsurile împotriva celor două mari evenimente ale Credinței, echivalente cu alegerile locale și parlamentare pentru Democrație, au revoltat pe credincioși Mai ales pentru că aceste măsuri au fost luate de regim fără un minim dialog cu Biserica, într-un stil arogant, tipic de altfel regimului Iohannis. Oricît de mult ar fi fost tentat Patriarhul Daniel să dea Cezarului ce-i al Cezarului poziția sa de supunere la toate șicanările credincioșilor de către Stat risca să-i submineze postura de Păstor. Așa s-a ivit declarația de marți.

Într-o țară majoritar ortodoxă, în care BOR e una dintre cele mai respectate instituții de către români, n-ar fi trebuit să se ajungă la acest conflict între Stat și BOR. Responsabilitatea principală e a Cezarului, a Statului, care a tratat BOR cu aroganța specifică regimului Iohannis, aroganța cu care sînt tratate multe alte instituții ale țării, de la Avocatul Poporului, pînă la Curtea Constituțională. Dacă s-a ajuns la aceste momente de maximă tensiune întruchipat de declarația Patriarhului, ar fi fost normal ca regimul să intre rapid în dialog cu BOR, pentru a încerca să readucă relația Stat- Biserică în hotarele colaborării de pînă acum. Ce a făcut regimul Iohannis ? Prin intermediul CNSAS regimul a reacționat pedepsitor, agitînd un așa zis dosar de colaborator al Patriarhului.

Încă din 10 mai 2019, cînd a apărut informația că Traian Băsescu a fost trimis în judecată de CNSAS sub acuzația de a fi făcut, în ipostaza de informator, Poliție politică, atrăgeam atenția, sub titlul Dosarul Traian Băsescu – O lucrătură a Serviciilor lui Klaus Iohannis prin intermediul CNSAS, că în perioada următoare instrumentul de pedepsire de către regimul Iohannis a celor care cuteză să-l supere pe Președinte va fi CNSAS. În postdecembrism – scriam, stârnit de cazul Traian Băsescu – au  fost folosite pe rînd pentru treburile murdare ale Președinților, Agenția Națională de Integritate, DNA, Parchetul general. Cum însă aceste instrumente s-au uzat de a lungul timpului, mai nou e folosit ca bulan de croire pe spinare a celor care-l supără pe Măritul Padișah, CNSAS. Conducerea a fost numită de Liviu Dragnea. Da, dar chiar în clipa cînd a fost numită, ea nu aparținea PSD, ci Serviciilor. În multe alte articole am dezvăluit mecanismele Operațiunii în care SRI folosește CNSAS pentru a pune la punct pe cei ce sînt nesuferiți Stăpînului de la Cotroceni. Prin intermediul unui angajat al CNSAS, Mădălin Hodor, plasat aici cu misiune precisă, se descoperă în arhive, vezi Doamne! documente despre care nimeni nu știa că există. Aceste documente sînt invocate de Mădălin Hodor în săptămînalul SRI Newsweek, condus de Sabin Orcan, singurul director de publicație fără studii, promovat în funcție după formula promovării pe vremuri a celor fără carte, dar cu origine sănătoasă. Televiziunile din rețeaua SRI, precum Realitatea Plus, B1Tv, preiau dezvăluirile funcționarului CNSAS și le prezintă ca adevăruri absolute. Așa s-a întîmplat prima oară cu Traian Băsescu. Lui Traian Băsescu i-a urmat Mugur Isărescu. În aceste zile victima e Patriarhul Daniel. E mai mult decît semnificativ pentru felul în care lucrează Sistemul faptul că dezvăluirea a apărut a doua zi după ce Patriarhul s-a încruntat la regimul Iohannis. Altădată se lucra mai cu perdea. Acum se lucrează otova, să ia aminte și alții că vor păți la fel dacă nu stau în banca lor. Vor urma și alții, pentru că instituția numită CNSAS nu s-a uzat precum celelalte în materie de diversiuni. Avîntul SRI în folosirea CNSAS pentru treburi murdare ar fi fost stopat cu doi ani în urmă dacă faimoasa Comisie de control a SRI din parlament l-ar fi convocat pe Eduard Hellvig pentru a răspunde la o singură întrebare :

Cum se face că deși SRI susține de ani întregi că a dat CNSAS toate documentele privind Securitatea, documente pe baza cărora Traian Băsescu, Mugur Isărescu, Patriarhul Daniel au primit dovezi de necolaborare cu Securitatea, CNSAS invocă apariția în arhivele sale a unor noi documente prin trimiterea acestora de către SRI?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

27 comentarii pentru articolul „Patriarhul Daniel – o nouă victimă a tandemului SRI- CNSAS”

  • Maestre, glasuirea unor oxiuri dementi poate in cel mai rau caz sa te agaseze, nicidecum sa te transforme intr-o victima.

  • Domnule Cristoiu,
    Pentru mine, Romania este o tara pierduta. Nu este vina celor alesi in fruntea statului. Ei sunt produsul populatiei de joasa speta care „vietuieste” pe acest pamant cu WC-uri in fundul curtii. Ei sunt „expozitia” mamelor care si-au trimis fetele pe „Centura Europei” intr-un numar cutremurator de mare. Tot ei sunt puradeii majoritatii mamelor care s-au „culcat”, maritat cu ADN-ul venit din India si Pachistan. Adevarul si educatia ar fi ferit Romania de aceasta soarta. „Poporul face, poporul o trage”. Popor care merge la „racle”, se inchina, primeste pomana, dupa care te injura, iti da in cap, te fura si te batjocoreste.
    Cine sa il apere si sa-l respecte pe Duhovnicul neamului romanesc, patriarhul Daniel? 99,9% din populatia Romaniei sunt si prosti si nebuni si murdari si hoti si curve si parlamentari si jurnalisti si presedinti. Blestemul Patriarhului Daniel se va impilai curand. Vor muri, pe capete, aceste scursuri cu ADN stricat. Un mare cutremur va lovi Romania, in doua saptamani, de nu se va vedea decat o vale a mortii. Apoi Covidul va termina sfarsitul dintre Carpati si Mare.

    • Domnule Andrei Muresan, am aflat cu stupoare faptul că Patriarhul Daniel este Duhovnicul neamului românesc. Daniel ;i duhovnicia sună cam la fel ca sintagma „baba și mitraliera”.
      Ce se face Patriarhul dacă Dumnezeu nu-i ascultă blestemul și făcându-i în ciudă, liberalii ajung la putere? Văzând factorii de putere care conlucrează la contrablestemul lui Daniel, am certitudinea că Patriarhul își va blestema zilele, după alegerile din decembrie.

  • Cine a spus vreodată că arhiva de la SRI conținea și arhiva DIE (CIE) adică a spionajului și contraspionajului românesc? Dan Ilie Ciobotea a activat pe zona externă, deci nu avea dosarul la Securitatea internă. Patriarhul Daniel a ales o strategie eronată. Își va asuma eșecul profeției, dacă din decembrie PNL va guverna în continuare România??? În logica Patriarhului, dacă PNL va guverna, Dumnezeu se va lăsa batjocorit iar Sfântul Dimitrie va considera că guvernul PNL a protejat populația, prin oprirea pelerinajului extins. Ghinion pentru Patriarh.

    • CTP e un nespălat sorosist. Cînd n-are treabă, îl scarpină pe Mădălin Hodor la coa.e

  • „Patriarhul Daniel – o nouă victimă a tandemului SRI- CNSAS”
    Intrebarea e : cine le da ordin institutiilor pomenite ? Nu stim , e sigur insa un lucru: nu un patriot roman .

    • Mădălin Hodore un nespălat sorosist. Cînd n-are treabă, îl scarpină pe CTP la coa.e

  • „Cum se face că deși SRI susține de ani întregi că a dat CNSAS toate documentele privind Securitatea, documente pe baza cărora Traian Băsescu, Mugur Isărescu, Patriarhul Daniel au primit dovezi de necolaborare cu Securitatea, CNSAS invocă apariția în arhivele sale a unor noi documente prin trimiterea acestora de către SRI?”
    .
    Se face. Si se poate face pentru ca la noi, Parlamentul, indiferent de culoarea dominanta, permite acest lucru. Daca Parlamentul ar crea o lege prin care sa impuna CNAS un comportament decent, diferit de cel de mai sus, mizerii de genul acesta nu s-ar mai petrece.

    • pardon… CNSAS

      • Asta nu înseamna însa ca reprezentantii bisericii, în frunte cu patriarhul, au dreptul sa puna în pericol sanatatea populatiei în numele unor obiceiuri religioase desfasurate în timp de pandemie.
        La fel cum, nici puterea si nici Iohannis, dar nici opozitia nu ar trebui sa fie favorabili organizarii alegerilor în aceasta perioada.
        Mi se pare mie, sau PSD-ul nu cere chiar deloc amânarea alegerilor despre care vorbim?

        • @
          daca raspunsul era cu…a fi sau a nu fi, treaba era simpla iar zicerea ta creca era n regula.
          insa tare mi e ca raspunsul e cu…a fi si a nu fi, prin urmare daca l tai pe unul de pe lista, in vremurile astea speciale fara prea multe discutii, …creca te declari in afara trebii vremurilor.

          deci…cum il amesteci, intr un intreg, pe vremurile astea, pe a fi cu a nu fi…pare un mister total, insa treaba e clara, asta e raspunsul la ntrebare.

        • @…pai…ai vazut, io am precizat ca pare!…

  • ingineria sociala fragmentara, a lu Popper, care practic clona Bunul-Simt, putea redefini orice dinamica dupa bunul plac!, insa pentru asta trebuia sa mearga cu pasi de Melc, prin urmare avea nevoie de timp, nenica…

    mi e cam clar, acum se foloseste ceva superior ingineriei fragmentare, si pare a fi fix ceva care se afla la polul opus acesteia.
    Pacatele!
    Dinamica Pacatelor, creca asa se poate numi stiinta care a inlocuit ingineria fragmentara.

    spre ex…cu frica de moarte pe masa…daca o machezi in asa fel incat ea…sa para a fi!… plenara!, ajungi sa pui cam orice pe celalalt taler, ca…omenirea, dorind sa stea in echilibru,…adica, spre ex, sa nu moara, va accepta ‘orice-ul’ fara sa reactioneze…

    de ce asa?
    pai altfel creca nu prea se poate, ca Vremurile sint cu pace, nu cu razboi, si ele sint asa si nu altfel pentru ca Civilizatiei, pe motiv ca a ajuns la un asa nivel de dezvoltare!, adica magnific, i se cere sa-si arate…maiestria…fix prin pastrarea starii de echilibru in lipsa starii de razboi!

    adica…pentru ca razboiul clasic, mondial, a devenit un produs expirat, Civilizatia trebuie redefinita, din temelii, fara Actiuni!, ca…cu japcaaaa, era posibila redefinirea!, insa ‘japca mondiala’, adica razboiul mondial,…tocma ce-a devenit un produs expirat…, iar ceea ce l-a expirat e fix evolutia magnifica a Civilizatiei!:)))
    prin urmare in lumea mare, mai nou, se manifesta urmatoarea…regula fundamentala: una pare ca e, cu totul altceva e in realitate!:)))

    iata un exemplu: INS a zis, ieri, ca anul asta, pina in august, au murit in toata tara…mai putini oameni decit au murit anul trecut, in aceeasi perioada. prin urmare…cu toate ca moartea a defilat pe ecrane…cu tupeu, morti…ioc! :)))), ba au fost chiar mai putini!:)))))
    sa razi sa mori, nu alta!:))))
    deci iata cum…una pare a fi, cu totul alta e, in realitate.

    cum spuneam acum 8 luni, Maestre, virusul a fost o nonactiune. el n-a produs si nici nu va ‘produce’ morti…mai mult decit o face insasi Natura!, insa cu o conditie fundamentala, sa ramana nonactiune! ( faza e ca unii deja Actioneaza asupra virusului!, iar pentru ca el e o nonactiune, actiunea cu care se actioneaza asupra lui va fi inglobata in capacitatea virusului!, care astfel si numai astfel se poate metamorfoza din nonactiune in actiune, devenind…chiar problematic, putind, in aceste conditii si numai in acestea…sa iasa din dinamici proprii Naturii, generind, prin urmare, mai multi morti decit s-ar manifesta in mod natural…

    Pacatele oamenilor…devin catalizator al vremurilor, pentru ca ii face pe oameni sa Reactioneze in fata unor nonactiuni!, aceste Reactiuni devenind fix…energia care dinamizeaza Revolutia Mondiala.
    ( prin urmare Razboiul Mondial, care avea la baza o Actiune!, a fost inlocuit cu Revolutia Mondial care are la baza…Nonactiuni!
    un exemplu: Reactiunea plenar disproportionata manifestata in fata unui virus care se dovedeste ca ar putea fi asimilat cu dinamici ale Naturii…e fix cea care a initiat Demolarea sistemului economic mondial.
    insa Tinta e demolarea plenara a sistemelor sociale, ca cu asta se ocupa o Revolutie Mondiala, o demolare…controlata!:)))), insa tot demolare e, ea fiind necesara pentru ca Noile Sisteme Sociale sa aiba teren prorpice pentru a…se face mari! )

    astea sint….Vremurile Maestrilor.

  • Johannis e o bazaconie de presedinte…un prapadit….iata ca si sasii au prostii lor..

  • Dacă astea sunt rezultatele „cercetătorilor” de CNSAS, mai bine s-ar desființa instituția asta.

  • care o fi mai important, felul in care conduci statul?…sau felul in care conduci poporul?!

    cine trebuie condus, …la cine se refera conducerea,
    la stat?…sau la popor?!

    ce e statul?! ce e poporul?!
    oare nu cumva statul a devenit un ‘popor’ paralel…cu poporul, suntind fix poporul care, pina mai ieri, ii era chiar…radacina?!

    statul i se inchina poporului? …sau poporul i se inchina statului?!
    manifestarea ‘statului ateu’ e tot una cu manifestarea ‘statului care crede exclusiv in el insusi’?, astfel el devenind ‘noul popor’?

    ‘noul popor’, adica statul, deleaga fix poporul pentru a-i implini visurile?
    deci…cine si cui ii implineste dorintele,
    statul pe ale poporului?…sau poporul pale statului, adica pe-ale ‘noului popor’?!

    prin urmare ‘alegerile libere’ s-au mutat din sanul poporului in sanul ‘noului popor’, adica al statului? prin urmare abia atunci cind ‘alegerile libere’ tinute in sanul ‘noului popor’ s-au finalizat, afla si poporul, adica neamul, ce dorinte tre sa-mplineasca si…cui?

    pai…si cu dorintele poporului, basca ale neamului, cum ramane?!

    ‘democratia pilotata’ e doar structura de rezistenta a constructiei care, intoarsa cu capul in jos si mergind pe contrasens, se numeste ‘noul popor’?, adica e platforma care disponibilizeaza putinta de metamorfozare a poporului, din radacina in…’noul stat’?, abia asa Dorintele care urmeaza sa fie implinite fiind cele ale ‘noului popor’, adica ale vechiului stat?

    Esenta Absoluta a oricaror dinamici, oriunde in Creatie este asta: Dorinta.

    smecheria vremurilor e ‘intoarcerea pe dos’ a dinamicilor naturale, adica, spre ex, intoarcerea pe dos a Dinamici Dorintelor.
    omenirea isi doreste, mai noi, exclusiv dorinte primite n dar, Cal Troian, gen.

    Rezumat:
    nu faptul ca ‘noul popor’ isi impune legea de miscare brutal, e problema, ci faptul ca el, ( mai exact unele dintre ‘noile popoare’ care se manifesta prin lumea mare, ca alelalte sint mai destepte!), a uitat invataturile ‘ingineriei sociale fragmentare’, intervenind, cum ziceam, brutal.

    adica…pina acum statele erau redefinite din temelii folosind influente fundamentale care aveau insa o caracteristica tare de tot!,…se miscau ca Melcul!, adica…insesizabil.

    acum, procesele de redefinire a popoarelor a patit ceva, creca,…ca are tupeul sa creada ca poate invinge ‘inertiile sociale’ si altfel decit facind-o cu pasi de Melc..
    pentru ca ingineria sociala fragmentara, la limita, poate fi echivalata cu o dinamica a Bunului-Simt, ea avind o caracteristica ultradeosebita, aceasta fiind ca nu naste reactiuni!, lipsa manifestarii invataturilor lui Popper ar putea presupune manifestarea unei invataturi…superioare!
    oare care o fi noua invatatura, daca Popper a fost aruncat la gunoiul istoriei?

    • aceasta ‘noua invatatura’, care le declara pe-ale lui Popper ca fiind expirate, ar putea fi gasita…fix la polul opus?
      adica ‘pasii de Melc’ au fost inlocuiti cu ‘pasii Zmeilor’?…
      ‘pasii Zmeilor’ acoperind fix o dinamica in stare sa nu genereze reactiuni, insa care sa fie catalizate in mod plenar?

      aceasta…nou-nouta dinamica lucreaza cumva cu…Pacatele?
      intre care Frica e la loc de frunte?
      mai simplu: cel mai scurt drum pe care, daca l urmezi, ajungi sa redefinesti din temelii…nu doar popoarele, ci lumea-ntreaga, este tesut cu…excitarea plenara a Pacatelor, spre ex a fricilor oamenilor?
      care…avind pe un taler propria viata!, aleg fara sa reactioneze! sa echilibreze balanta acceptind pe talerul celalalt…fix Noua Lume?

      • mai simplu: cu ‘frica de moarte pe masa’…poti anihila pina si ecuatia de miscare a Bisericii Ortodoxe?…
        …pai…la limita…cam da, insa frica de moarte tre sa fie reala, adica…moarte sa umble pe starzi!,
        ca daca asta se intimpla, povestea devine asta:
        ‘frica de moarte a trupului’ VS ‘frica de moarte a sufletului’,
        Biserica Ortodoxa fiind, astfel, Curatata Plenar!

        pentru ca astea sint Vremurile Punerii La Indoiala,
        …tot ce misca in Creatie fiind pus la indoiala in mod plenar!,
        si Biserica Ortodoxa va fi pusa la indoiala in acest fel.
        cum faci din Atitudinea bisericii…o nonactiune…uite asta chiar e o traba pe care in mod cert doar Inteleptii o pot rezolva…

        …ce vremuri!
        ce Vremuri!

        • …ce s-o mai lungesc,…se pare ca BOR e chemata, chemata in mod absolut!, sa si defineasca o ecuatie de miscare asisderea!
          or asta…e exclusiv iubirea.
          deci practic lu’ BOR i se cere sa si inlocuiasca ecuatia de miscare cu…ecuatia de miscare a Oului Absolut!,…adica Sfintei Treimi. ( care e Iubirea ) …abia asa, cu o ecuatie de miscare ca e insasi Nonactiunea, reusind sa petreaca Vremurile…

    • exista vreun moment in care Daruirea se manifesta in acelasi timp si spatiu cu Acumularea?
      da.
      pe vremurile astea si numai pe vremuri ca astea.

      balanta de pe stanga devine taler, aia de pe dreapta la fel, ambele talere devin un taler mai mare, iar talerul care-l echilibreaza pe acesta defineste Balanta Anti.

      prin urmare pe aceste vremuri nu exista cistigatori ci doar perdanti, pentru ca Toti sint pusi la indoiala plenar, adica in stil Anti.

      Balanta Anti are pe-un taler Inteligenta iar pe celalalt…tot o Inteligenta, insa definita Artificial.
      Povestea Lumii nu mai e…om-om, ci om-masina.

      insa aceasta balanta e echilibrata in mod absolut, atunci cind vine vorba de potential. care e plenar. tocmai daia aceasta balanta, in stil Anti, e una Natural VS Artificial.

      oamenii n-au decit sa si manifesta Inteligenta, pentru ca Inteligenta Artificiala se va naste!, negresit!, chiar pe vremurile astea!, iar asta doar pentru ca ea e tot una cu Nemurirea!, adica cu Dorinta!, cu dorinta dorita de cind e omul pe Pamant!

      si…se stie!, orice dorinta se implineste!,
      in…timpul lui Planck sau poate in mii de ani, insa se implineste
      ( asta fiind si Definitia Absoluta a Libertatii )

      • urmeaza alegeri.
        s-ar parea ca vor exista cistigatori si perdanti.
        ce pare a fi e una, ce si e in Realitate…e alta!
        …exista exclusiv perdanti!

        pentru ca…se naste un taler!
        unul nou. nou-nout.
        iar el e cel care defineste noua balanta,
        cistigator-perdant,
        iar acest taler e doar unul, cel care e fix pe dos, adica se manifesta in stil Anti…fata de talerul…plin ochi cu perdanti.

        • in timp ce toti se focuseaza pe dinamici care ii sint proprii Civilizatiei, cele care conteaza cu adevarat sint cele ale Naturii, pentru ca Natura, pentru a echilibra in balanta absoluta dinamicile Civilizatiei, care sint in stil Anti, tre sa se schimonoseasca rau de tot!

          prin urmare devine probabil ca Hrana…Talerului Artificial sa fie rezultata din nevoia de echilibrare a dinamicilor Civilizatiei in relatie cu Natura, mai ales!, de folos devenind,…pas cu pas, Inteligenta Artificiala.

          ce e aia Inteligenta Artificiala?
          pai…o inteligenta artificiala care misuna in mediul propice, acest cuib pe masura potrivita fiind computerul cuantic.

          privind cum Computerul Cuantic creste…cam ca Fat-Frumos, privesti cum Talerul Artificial isi desavarseste conturul…

          e vremea desavarsirilor, e vremea maiestriilor.
          lumea mare o va decarta pe a sa, Nemurirea.
          Inima omului o va pastra pe a sa, Vesnicia.

          fiecare va alege dupa cum ii e dorinta. alegind, se va judeca singur. in mod absolut. infricosator.

  • Daca rumanii se uita in dulap ca la cutia milei , asa sunt tratati!
    O sa ajunga renegati in propria tara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *