Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Pe marginea şoselei

Pe marginea şoselei, o ceată de elevi vin de la şcoală rîzînd în hohote şi uitîndu-se în urmă.
Au dat din nou un telefon anonim, ca să anunţe o alarmă cu bombă la şcoală.
Fac asta pentru a vedea dacă se întîmplă ca-n filme.

Specialistul în telefoane date de terorişti islamici e Hassan, băiatul făcut de Lina cu un arab după Revoluţie, şi care a lăsat-o gravidă dispărînd fără urmă. Georgică, băiatul profesoarei de Geografie, susţine că el e la fel de bun, dar ceilalţi n-au încredere în el, deoarece nu-l cheamă Hassan.

Şoseaua e pustie, ca şi satul, de altfel, pe jumătate plecat la căpşuni, în Spania.
Trasă de un căluţ harnic sau, mă rog, care se dă harnic, îşi zuruie roţile o căruţă tradiţională, ca furată de la Muzeul Ţăranului Român.
Pe capră, proprietarul, un ins cu ceafa pîrlită de soare, deoarece acolo nu ajunge pălăria, îi administrează calului avertismente cu biciul.
Şi-a bătut pe spatele din scînduri al căruţei nu mai puţin de cinci tăbliţe de înmatriculare.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Pe marginea şoselei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *