Vladimir Putin, în interviul acordat lui Tucker Carlson: ”Invadarea unei ţări NATO este un scenariu exclus”

Pe PNRR, fiecare vorbește în altă limbă, de Iohannis nu mai înțelege nimic

Klaus Iohannis, președintele României: „De asemenea, Planul Național de Redresare și Reziliență ne va permite să finanțăm în continuare dezvoltarea rețelei de autostrăzi în paralel cu promovarea unui transport cât mai puțin poluant. Ne propunem să alocăm pentru acest domeniu 4,5 miliarde de euro”.

 

Corina Atanasiu, secretar de stat în Ministerul Investițiilor: „Acești bani din PNRR nu înseamnă străzi, nu înseamnă autostrăzi, nu înseamnă ziduri, înseamnă reforme. Știu că unii parteneri din coaliţie au ieşit pe sticlă cu tot felul de mesaje, cum că aduc autostrăzi şi alte minuni din PNRR către Vrancea, către Focşani. Sunt nişte mesaje hazardate, nu sunt foarte apropiate de realitate. În momentul de faţă, ministrul Cristian Ghinea şi întreg ministerul suntem în discuţii cu Comisia Europeană să vedem dacă ne acceptă să băgăm autostrăzi şi alte investiţii de genul acesta care ţin de drumuri şi poduri în PNRR. Deocamdată este doar o discuţie, nu este nimic sigur“.

 

Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor: „Pe conținut, nimeni nu se poate opune, la ce să te opui, la alocarea a 4,5 miliarde euro pentru autostrăzi, a 2 miliarde euro pentru școli, alocarea a 2,6 miliarde euro pentru spitale? Sunt cifre agreate în coaliție și cu care mergem la negociere cu Comisia Europeană“.

Și nu uitați: informați-vă doar din surse oficiale, de încredere. (Bogdan Tiberiu Iacob)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *