Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Pe români îi neliniștește mai mult războiul cu prețurile decât războiul din Ucraina


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Pe români îi neliniștește mai mult războiul cu prețurile decât războiul din Ucraina”

  • La ce istorie se mai predă astăzi prin școală credeți că mai este vreun regizor/producător interesat pentru un eventual serial istoric românesc?

  • Un exemplu- data de 8 martie 2022: politistii de frontiera,jandarmii, ofereau flori si felicitari femeilor ucrainence la intrarea in Romania, in timp ce ,alti romani primeau amenzi tot de la jandarmi si politisti pentru nerespectarea masurilor privind combaterea epidemiei de covid ; Discriminare pe fata !! Un alt lucru care nu a fost facut public nici pana in momentul actual – Cine sunt intermediarii dintre Gazprom si statul roman care ne vand gaze ?

  • Turcii isi promoveaza istoria prin seriale, rusii pornesc razboi invocand istoria, ungurii fac istorie in UE, francezii vor sa faca istorie in lume. Noi romanii poate reusim sa scoatem istoria din disciplinele scolare si chiar Romania din istorie. In cazul unui razboi mondial, ce castiga Romania?

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog