Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Pe români îi neliniștește mai mult războiul cu prețurile decât războiul din Ucraina

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Pe români îi neliniștește mai mult războiul cu prețurile decât războiul din Ucraina”

  • La ce istorie se mai predă astăzi prin școală credeți că mai este vreun regizor/producător interesat pentru un eventual serial istoric românesc?

  • Un exemplu- data de 8 martie 2022: politistii de frontiera,jandarmii, ofereau flori si felicitari femeilor ucrainence la intrarea in Romania, in timp ce ,alti romani primeau amenzi tot de la jandarmi si politisti pentru nerespectarea masurilor privind combaterea epidemiei de covid ; Discriminare pe fata !! Un alt lucru care nu a fost facut public nici pana in momentul actual – Cine sunt intermediarii dintre Gazprom si statul roman care ne vand gaze ?

  • Turcii isi promoveaza istoria prin seriale, rusii pornesc razboi invocand istoria, ungurii fac istorie in UE, francezii vor sa faca istorie in lume. Noi romanii poate reusim sa scoatem istoria din disciplinele scolare si chiar Romania din istorie. In cazul unui razboi mondial, ce castiga Romania?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *